AKP’li Mahir Ünal’dan WhatsApp açıklaması: Kendi hukuklarını oluşturma çabası rahatsız edici

AKP'li Mahir Ünal'dan WhatsApp açıklaması: Kendi hukuklarını oluşturma çabası rahatsız edici

AKP “Uzun süredir tartıştığımız bir egemenlik durumu da söz konusu. WhatsApp’ın yaklaşımı insanları rahatsız etti.” diyen Ünal, “Kendi hukuklarını oluşturma eğilimi içerisinde olduğunu görüyoruz. Devletlerin egemenlik hakları siber dünyada da geçerlidir. Önümüzdeki günlerde bu konu daha çok tartışılacak.” diye konuştu.

NTV yayınına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal WhasApp’a ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

WHATSAPP TARTIŞMASI

“Burada asıl konu sizin bir reklam haline gelmeniz. Cambridge Analytica olayında olduğu gibi verilerimizin manipülasyon ya da reklam amaçlı kullanılması açısından bizim önemli.

Uzun süredir tartıştığımız bir egemenlik durumu da söz konusu. WhatsApp’ın yaklaşımı insanları rahatsız etti.

Kendi hukuklarını oluşturma eğilimi içerisinde olduğunu görüyoruz. Devletlerin egemenlik hakları siber dünyada da geçerlidir. Önümüzdeki günlerde bu konu daha çok tartışılacak.

(Bu konuda bir takım adımlar gelecek mi?) Mutlaka.Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Uzun süredir tartıştığımız bir egemenlik durumu da söz konusu. WhatsApp’ın yaklaşımı insanları rahatsız etti.” diyen Ünal, “Kendi hukuklarını oluşturma eğilimi içerisinde olduğunu görüyoruz. Devletlerin egemenlik hakları siber dünyada da geçerlidir. Önümüzdeki günlerde bu konu daha çok tartışılacak.” dedi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!