AKP’li Eski Vekil “Bizi İte Köpeğe Yem Etmeyin” Diyerek Oy İstedi!

AKP'li Eski Vekil

AKP’nin Afyonkarahisar eski milletvekili Halil Ürün’ün 6 Haziran’da sandık başına gidecek Güney Beldesi’nde yaptığı konuşmanın video görüntüsü ortaya çıktı. Ürün, yaptığı hakaret dolu konuşma tepkilere neden oldu.

AKP’li eski vekil Halil Ürün 6 Haziran’da belediye başkanlığı ve belediye meclis üyelerini seçmek için sandık başına gidecek olan Güney Beldesi halkıyla bir araya geldi. Belde halkına seslenen Halil Ürün, “Lütfen bizi ite köpeğe yem etmeyin” dedi.

Tekrarlanacak Güney Beldesi seçimleri için AKP’li adaya oy isteyen Halil Ürün hakaret içeren ifadeler kullanırken, ” “Lütfen bizi ite köpeğe yem etmeyin. Bütün kırgınlıkları bırakacağız. Tek tek her seçmenle ilgileneceğiz. Nazlanacağız, yalvaracağız. İşi olanın işini göreceğiz. Paraya ihtiyacı olan varsa para da verin. Verin kardeşim borç verin, hibe verin bir şekilde insanların gönüllerini alın” diye seslendi.

AKP’li Ürün’ün tepki çeken konuşması şöyle:

“İTE KÖPEĞE BİZİ YEM ETMEYİN”

“Lütfen bizi ite köpeğe yem etmeyin. Burada genç arkadaşlarımıza ve büyüklerimize görevler düşüyor. Ne yapacağız? Husumetlerimizi bir tarafa bırakacağız. Bir şekilde gideceksiniz nazlancaksınız, yalvaracaksınız. Benim de selamımı götürün. Veysel Bey’in selamını götürün. Gidin bu arkadaşlarımızı ikna edin. Şöyle pazar günü yüzde 90’la falan rekor kırıverelim. Çok mu istedim yüzde 90.”

“PARA İSTEYENE PARA VERİN”

Burada ara seçim olduğu için bu seçimin Türkiye ve dünya bağlantısı var diyorum. Bütün kırgınlıkları bırakacağız. Tek tek her seçmenle ilgileneceğiz. Nazlanacağız, yalvaracağız. İşi varsa göreceğiz. Paraya ihtiyacı olan varsa parada verin. Verin kardeşim borç verin, hibe verin bir şekilde insanların gönüllerini alın.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!