AKP’li Ali İhsan Yavuz: ‘O Gün Gerçekten İstanbul’da Bir Şeyler Oldu… Siz De O Kadar Zorlamayın’

AKP'li Ali İhsan Yavuz: 'O Gün Gerçekten İstanbul'da Bir Şeyler Oldu... Siz De O Kadar Zorlamayın'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İstanbul seçimlerinin tekrarı sürecinde sarf ettiği “Hiçbir şey olmasa bile bir şey olmuştur” sözlerine ilişkin “O gün gerçekten İstanbul’da bir şeyler oldu” dedi.

TVNET’te yayınlanan programa konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “Bir resim var. Bu resimde CHP’li ve Ak Partili milletvekilleri var. Ben YSK üyelerini bilmem nereden almış, nereye götürmüşüm diye onu kurguladılar ve yayınladılar. CHP milletvekili, ismini vermeyeyim… Dilerseniz de veririm…” dedi.

TVNET sunucusunun CHP’li milletvekili için “Buyurun ismini verin” demesi üzerine Yavuz, “Bir CHP milletvekili var bu karelerin içinde. Diyor ki CHP’lilere, ‘Yahu siz Allah’tan korkun, Ali İhsan’ı vuralım derken beni de YSK üyesi yaptınız” cevabını verdi.

Sunucunun ısrarla hangi milletvekili olduğunu sorması üzerine zor anlar yaşayan AKP’li Yavuz, “Siz de o kadar zorlamayın” dedi.

“O gün gerçekten İstanbul’da bir şeyler oldu”

Yavuz, 2019 yerel seçimleri döneminde yaptığı “‘Hiçbir şey olmasa bile bir şey olmuştur’ sözünü neden söylediniz, neyi ifade etmek istediniz?” sorusuna, “Aslında benim böyle bir sözüm yok. Ben de kullanmaya başladım sanki benimmiş gibi. O gün gerçekten İstanbul’da bir şeyler oldu. Hiçbir şey olmadıysa şayet 28 bin oy nasıl oldu da 13 bin rakamına indi? Demek ki bir şeyler oldu” diyerek yanıt verdi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!