AKP’li Ağrı Belediye Başkanı ve Korumaları İşçileri Dövdü!

AKP’li Ağrı Belediye Başkanı ve Korumaları İşçileri Dövdü!

Ağrı’nın AKP’li Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın TOKİ inşaatının yanındaki belediyeye ait yolun, kamyonlar tarafından kullanıldığı gerekçesiyle, inşaatta çalışan işçileri dövdüğü iddia edildi. Darp edilen işçi Vesim Atılmış, yaşadıklarını anlattı.

Atılmış; “Belediye başkanı şantiyeye geldi. Bir şeyler sordu, ben de insan gibi cevap verdim. Ondan sonra yanındaki korumaları bana saldırdı. Belediye başkanı da bizim formenimize saldırdı, birer tokat vurdu” dedi.

İşte darp edilen işçinin hastanede anlattıkları;

Edinilen bilgiye göre Ağrı’nın Fırat Mahallesi’nde yapımı devam eden TOKİ inşaat alanında yaşandı. AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve beraberindekiler TOKİ inşaat alanına gelerek incelemelerde bulundu.

İddiaya göre AKP’li Sayan, TOKİ inşaatında çalışan işçileri yanına çağırarak belediyeye ait yaya yoluna zarar verdiklerini belirtip, “İstanbul’da böyle bir şey yapsanız siz asarlar” diyerek azarladı. Daha sonra tartışmanın büyümesi üzerine iddialara göre AKP’li Sayan, TOKİ şantiyesindeki formene tokat atarken, yanındaki korumaları da işçi Vesim Atılmış’ı darp etti.

Ağrı Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Atılmış, olay esnasında aldığı darbelerden nedeniyle burnunun ve dişlerinin kırıldığını belirtti.

Vesim Atılmış, “Ben şantiyede çalışan bir işçiyim. Belediye başkanı şantiyeye geldi. Bir şeyler sordu, ben de insan gibi cevap verdim. Ondan sonra yanındaki korumaları bana saldırdı. Belediye başkanı da bizim formenimize saldırdı, birer tokat vurdu. Ben insan gibi davrandım. Kötü bir şey demedim” diye konuştu.

Hastaneye gelen polislere şikayetçi olduğunu belirten İşçi Atılmış, “Daha sonra karakola götürüp ifademi aldılar. O, bir kelimesi ile yanındakileri durdurabilirdi. Ama bunu yapmadı üstelik kendisi de formenimiz Nurettin Sayın’a tokat attı. Konuşmakta güçlük çekiyorum. Kanamam halen durmadı. Bana dört kişi saldırdı. Sevgi yolu çamur olmuş, kepçe gidip gelmiş bozulmuş diye bizi darp ettiler. Bana saldıranlardan şikayetçi oldum” dedi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!