AK Partili Dağ’dan ‘Elektrik faturasını ödemiyorum’ diyen Kılıçdaroğlu’na: Provokasyon peşinde

AK Partili Dağ'dan 'Elektrik faturasını ödemiyorum' diyen Kılıçdaroğlu'na: Provokasyon peşinde
CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun ‘elektrik faturasını ödemiyorum’ açıklamasına yanıt veren AK Partili Dağ “Biz muhalefeti önemsiyoruz. Demokraside ülke yönetiminde çok büyük faydası olduğunu düşünüyoruz. Provokasyon şeklinde yapılan bir açıklama. Vatandaşımız bize yaşadığı sıkıntı aktarıyor. Kılıçdaroğlu bir provokasyon yapıyor.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ CNN Türk’te soruları yanıtladı.
CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun ‘elektrik faturasını ödemiyorum’ açıklamasına yanıt veren Dağ, “Biz muhalefeti önemsiyoruz. Demokraside ülke yönetiminde çok büyük faydası olduğunu düşünüyoruz. Bazı yerlerde biz de muhalefetteyiz. Provokasyon şeklinde yapılan bir açıklama. Vatandaşımız bize yaşadığı sıkıntı aktarıyor. Kılıçdaroğlu bir provokasyon yapıyor.” ifadelerini kullandı.
Dağ, ‘Elektrik zammı geri alınır mı?’ sorusuna ise, “Bir düzenleme yürütülüyor. Uzun vadede esas enerji konusundaki dışa bağımlılığımız azaltmamız lazım. Biz bu konuda hamleler yapıyoruz. Nükleer tesisi Sinop ve Mersin’de hamle yaparken buna engel olanlar kim? CHP hep engel oldu” diye yanıt verdi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!