AK Parti Sözcüsü Çelik’ten ‘Yurttan Çıkan Silahlar’ Haberine İlişkin Açıklama

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'Yurttan Çıkan Silahlar' Haberine İlişkin Açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, öğrenci yurdundan çıkan silahlar başlıklı habere ilişkin, “Bu kadar kolay, suçlayıcı haber nasıl yapılabiliyor? Özür dilenmesi lazım.” dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Toplantısına ilişkin parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik öğrenci yurdundan çıkan silahlar başlıklı habere ilişkin, “Bu kadar kolay, suçlayıcı haber nasıl yapılabiliyor? Özür dilenmesi lazım” değerlendirmesinde bulundu.

Ömer Çelik’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Müsilaj nedeniyle 26 işletmenin faaliyetleri durduruldu. Marmara Denizi’ni en kısa zamanda bu büyük felaketten, müsilajdan kurtaracağız. Bu çerçevede 6 bin 738 denetim, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilmiştir. Yapılan denetimler sonucunda kurallara uymayan 26 işletmeye faaliyetten men cezası verilmiştir. 14 milyon lira civarında da para cezası uygulanmıştır.”

“Yerli aşı hayata geçtiği zaman Türkiye, aşı konusunda asabiyet üretenlere, ırkçılık üretenlere karşı, burada bir vicdan devleti olduğunu, bir vicdan ülkesi olduğunu, bütün insanlığın vicdanına hitap eden bir ülke olduğunu bir kere daha gösterecek.”

“Kabil Havalimanı’nın güvenliği 2013’ten bu yana ülkemiz tarafından sürdürülüyor.”

“Katar’a sınavsız tıp eğitim hakkı iddiasıyla ilgili geçmiş yıllarda, geçen dönemlerde CHP’de böyle durumlarda özür dileyebilen kişiler vardı.”

“Ben nerde demişim ‘Her bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına 5 bin lira verildi’ diye. Benim söylemediğim bir ifadeyi birileri yayınlıyor.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!