Ailesiyle kavga edip evi ateşe verdi

Ailesiyle kavga edip evi ateşe verdi

İstanbul Ümraniye’de madde bağımlısı olduğu öne sürülen bir şahıs, ailesiyle kavga ettikten sonra evlerini ateşe verdi. Aile fertleri itfaiye ekiplerince kurtarılırken elinde bıçak olan şüpheliyi polis gözaltına aldı.

Olay, dün saat 18.20 sıralarında Esenkent Mahallesi Kalem Sokak’taki 2 katlı binada meydana geldi. İddiaya göre, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen 1 kişi, ailesiyle tartıştıktan sonra evi ateşe verdi.

Alevler kısa sürede büyüyünce korku ve panik dolu anlar yaşandı. Dairedekiler cama çıkıp, ‘ne olur bizi aşağıya indirin’ diyerek yardım istedi. Durumun bildirilmesiyle itfaiye, polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekipleri hemen alevlere müdahale ederken, evde mahsur kalanlar kurtarıldı.

Polis ekipleri çevre güvenliğini aldıktan sonra elinde bıçak olan madde bağımlısı kişiyi etkisiz hale getirip, gözaltına aldı. DHA’nın haberine göre; yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Dumandan etkilenen şüphelinin annesi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!