Ahmet Hakan, SBK’dan Para Aldığını İddia Eden Gazeteci Serkut Bozkurt Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Gazeteci Serkut Bozkurt'tan Şok İddia: Sezgin Baran Korkmaz'dan Maaş Alan 12 Gazeteciden Biri...

Ahmet Hakan, kendisi hakkında Sezgin Baran Korkmaz’dan para alan 12 gazeteciden biri olduğunu iddia eden Gazeteci Serkut Bozkurt hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gazeteci Murat Ağırel, Sedat Peker’in firari iş adamı Sezgin Baran Korkmaz’ın oteline tehdit ve şantajla el konulduğu iddiasıyla başlayan tartışmalar ve açıklamaların ardından Peker’in videolarında gündeme getirdiği gazetecilerle ilgili bir TV kanalının canlı yayınında “Sezgin Baran Korkmaz, ses kaydında 12 gazetecinin adını veriyor ve bu isimleri maaşa bağladığını söylüyor. Kaydı birçok kişiye dinletmiş” demişti.

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Şule Aydın’ın YouTube yayınına konuk olan gazeteci Serkut Bozkurt da, firari iş adamı Sezgin Baran Korkmaz’dan para alan 12 gazeteciden birinin Ahmet Hakan olduğunu iddia etmişti.

Ahmet Hakan, sosyal medya hesabı üzerinden “Dün akşam saatlerinde bir YouTube yayınında kendisine “gazeteci” diyen ama adını ilk kez duyduğum bir şahıs, hakkımda alçakça iftiralar attı. Bugün itibariyle bu müfteri şahısla ilgili suç duyurusunda bulunuyorum. Kendisiyle yargı yoluyla hesaplaşacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Bozkurt bugün, Twitter hesabından, Hakan’ın kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu duyurdu. Bozkurt, “Ahmet Hakan’ın avukatı Aslı Kazan haber gönderdi. Suç duyurusunda bulunulmuş. En az iki tanığım olduğunu söyleyerek bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!