Ahlatlıbel Zirvesi, “Atatürk Türkiye’sine kafa tutmaktır”

Ahlatlıbel Zirvesi, “Atatürk Türkiye’sine kafa tutmaktır”

           Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Lütfü Şahsuvaroğlu haftalık olağan basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

Lütfü Şahsuvaroğlu, Ahlatlıbel Zirvesi, ülkemizde yaşanan enflasyon, elektrik ve doğalgaz faturalarını değerlendirdi. Ahlatlıbel Zirvesi’ni değerlendiren Şahsuvaroğlu, Ümit Özdağ’ın İYİ Parti’den ayrılış sürecinde belirttiği, gizli anayasa görüşmesini hatırlatarak; “Anayasanın ilk dört maddesinin  de değiştirilmesinin mümkün olacağını rahatlıkla söyleyebilen ve buna dair hazırlık yapanların artık pervasızca ortaya çıkıp deklarasyon yayınlamaları bir bakıma Atatürk Türkiye’sine kafa tutmaktır.

Türk siyaset sahnesine nasıl çıktıkları, geçmiş akademik ve siyasi kariyerleri bizce malum olan siyasi figürlerin bugün  bir masa etrafından biraraya gelip kendilerince  sözüm ona sinerji yaratma çabaları ile Türk Milletinin karşısına çıkmaları ve kurtarıcı rollerine bürünmeleri ibretle izlenmektedir.” dedi.

 

Ülke toz duman

Halkın gıdaya ulaşımın zorlandığı, meyve ve sebzelerin taneyle satışını değerlendiren Şahsuvaroğlu; “Ülke toz duman. Akaryakıt fiyatları, elektrik ve doğal gaz faturaları, gıda fiyatları can yakıyor. Mutfaklardaki   yangın her geçen gün büyüyor. Dar gelirlinin   gıdaya erişimi günden güne daha pahalı ve kısıtlı hale geliyor. Semt pazarlarında tane ile satış dönemi başladı. Ürünlerin gramajı küçülüyor, etiketlerde kilo yerine yarım kilo fiyatını daha sık görür olduk. Maydanoz ve nane demetleri bölünerek, meyveler   tane ile satılır oldu. Beş litrelik sıvı yağları raflarda göremez olduk. Market rafları eskisi gibi dolu dolu değil. Raflara her üründen birkaç adet konuluyor. Ocak ayı gıda enflasyonu %55,6’ya kadar tırmandı. Orta halli insanlar bile yerden pazarlarda ürün topluyor, insanlar daha ucuz meyve sebze bulmak için semt pazarlarına akşam saatlerinde gidiyor.” dedi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!