Afyon’da yabancı uyruklu lise öğrencileri arasında bıçaklı kavga, 2 kişi yaralandı

Afyon'da yabancı uyruklu lise öğrencileri arasında bıçaklı kavga, 2 kişi yaralandı

Afyonkarahisar’da tamamı yabancı uyruklulardan oluşan lise öğrencileri arasında yan bakma meselesi yüzünden kavga çıktı. Kavga sonucu bir öğrenci sırtından bıçaklanarak yaralanırken, bir öğrenci de darp sonucu yaralandı.

Türkiye’deki yabancı uyrukluların asayiş sorunlarına bir yenisi daha eklendi. Afyonkarahisar’daki bir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yabancı uyruklu öğrencilerden oluşan 2 grup arasında ‘yan baktın’ tartışmasından kavga çıktı. Yaşanan kavgada yabancı uyruklu M.M.A. (15) sırtından bıçaklanarak, M.A.F. (18) ise darp sonucu yaralandı.

Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yabancı uyruklu öğrencilerden oluşan 2 grup arasında kavga çıktı. Kavga okulun arka sokağına taşındı ve iki grup öğrencileri karşı karşıya geldi. Çıkan kavgada grupların birbirlerine bıçakla saldırması sonucu 15 yaşındaki yabancı uyruklu öğrenci sırtından bıçaklanırken, 18 yaşındaki bir başka yabancı uyruklu öğrenci ise darp sonucu yaralandı.

Kavga eden gruplar olay yerinden kaçarken, olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine okul önüne ambulanslar geldi. Yaralı öğrenci hastanede tedavi altına alındı.

Kavganın ardından çok sayıda polis olay yerine sevk edilirken, Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri olaya karışan M.A.A.J. (16), A.J.M.A. (24), M.A.K.N. (17), M.A.A.A. (17) ve M.A.A.J. (14) isimli şüphelileri gözaltına aldı.

Olayın ardından polis tarafından inceleme başlatıldı.

Kaynak: Aykırı

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!