Afgan Uyruklu Sosyal Medya Kullanıcısı Türk Gençlerine Ağır Hakaretlerde Bulundu

Afgan Uyruklu Sosyal Medya Kullanıcısı Türk Gençlerine Ağır Hakaretlerde Bulundu

Afgan uyruklu sosyal medya kullanıcısı, Türk gençlerine ağır hakaretlerde bulundu.

Şahıs Türk Gençlerini ahlaksızlıkla suçlamakla kalmayıp “Sizin ülkenizde kültürle bozmuşlar, Türk yetmemiş ki Afganistan’dan da getirmişiz” dedi.

Şahsın açıklaması şöyle:

“Sen beyefendi bize diyorsun ki geride kalan, eğitimsiz. Sizin kendi ülkelerinizde gençler hangi halde gece gündüze kadar gündüz akşama kadar kendi göğüsünü göstererek para kazanan sizlerin gençleriniz değil mi? Göstereyim mi dünyada? Beş kuruş için, beş lira için, on lira için hangi işleri yapmıyorlar? Sen bir başkan olarak Google’a yaz. Ne çıkıyor? Çıplak karılar çıkıyor. Çıplak gençleri bizim ülkemizi savaş da bozmuşsa sizin ülkenizi kültürle bozmuş. Bin tane cami var Türkiye’de. Namaz kılan var mı?”

Başka Bir Afgan Uyruklu Şahıs, 9 Yaşındaki Kızı Taciz Etti

Olay, Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sokaktaki apartmanın bodrum katında yaşayan 4 yabancı uyrukludan birisi bakkaldan eve dönen 9 yaşındaki E. B. isimli kızı taciz etti.

Kız çocuğunun arkasından apartmana girerek takip etmeye devam edince E. B. yengesinin yanına giderek taciz edildiğini söyledi.

Yenge Gülnaz B., yabancı uyrukluların kaldığı bodrum katına giderek tacizi kimin yaptığı sordu. Gülnaz B.’nin bağırmaları üzerine mahalleli sokağa döküldü.

Afgan uyruklu sapık, genç kıza dehşeti yaşattı! Cinsel istismara kalkıştı, başına taşla vurdu

Kocaeli’de Afganistan uyruklu A.M.(20), takip ettiği A.A.yı (17) ormanlık alana çekip cinsel istismarda bulunmaya çalıştı. A.M., genç kızın direnmesi üzerine taşla başına vurdu. A.M.’nin yol kenarına getirdiği genç kız için yardım istediği, kızın ailesi geldiğinde de olay yerinde durduğu belirlendi. Jandarma, A.M.’yi gözaltına aldı. Ağır yaralanan genç kız tedavi altına alındı.

Afgan mülteci, üst düzey AB yetkilisinin kızına tecavüz edip öldürdü!

Almanya’da üst düzey bir Avrupa Birliği yetkilisinin üniversite öğrencisi kızının tecavüze uğradıktan sonra öldürülmesiyle ilgili olarak polisler, 17 yaşındaki Afgan bir mülteciyi yakaladı. Öldürülen genç kadının mülteci kamplarında gönüllü olarak çalıştığı öğrenildi.

Almanya’nın güneyindeki Freiburg kentinde tıp okuyan 19 yaşındaki Maria Ladenburger, 16 Ekim’de bir öğrenci partisinden ayrıldıktan kısa bir süre sonra saldırıya uğramış ve öldürülmüştü. Tecavüz edilen genç kız Dreisam Nehri’nde boğularak can vermişti.

Erkek Çocuklarının Kabusu Olmuştu

İstanbul Sultangazi’de sokakta tanıştığı 12-14 yaşlarındaki erkek çocuklarını taciz ettiği öne sürülen Afgan uyruklu Necip H. (26) tutuklandı.

50. Yıl Mahallesi’nde 12 yaşındaki bir erkek çocuğu ailesine, sokakta tanıştığı Afgan uyruklu bir kişinin kendisinden cep telefonu numarasını aldığını ve ardından kendisine çocukları taciz ederken çektiği görüntüler ile cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini söyledi. Aile telefona gelen görüntü ve mesajları görünce hemen polise giderek bu kişiden şikayetçi oldu. Aynı mahalleden bir başka aile de erkek çocuklarını benzer şekilde taciz eden Afgan uyruklu bu kişiden şikayetçi oldu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!