Adalar’da 3 Kişi Benzin Bidonlarıyla Yakalandı, Terör Örgütü Bağlantıları Çıktı!

Adalar'da 3 Kişi Benzin Bidonlarıyla Yakalandı, Terör Örgütü Bağlantıları Çıktı!

Türkiye’nin dört bir yanında çıkan yangınlarda sabotaj şüphesi bulunurken, İstanbul Adalar’da dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sabotaj hazırlığında olan 1’i yabancı uyruklu 3 kişi benzin bidonlarıyla yakalandı.

Aykırı’dan Berat Temiz’n haberne göre, Sabotaj hazırlığında olan şahıslardan birinin Avusturalya vatandaşı Michael D. olduğu öğrenilirken diğer iki kişinin isimlerinin Berna S. ve Gülnihal K. oldukları tespit edildi. Söz konusu şahısların, emniyetteki geçmiş suç kayıtları sorgusunda terör örgütü üyesi oldukları ortaya çıktı. Şahısların gözaltına alındığı belirtildi.

Şahıslardan Berna S.’nin “Silahlı terör örgütü kurma yönetme veya üye olma”, “Kasten yaralama, hakaret”, “açıktan hırsızlık”, “iş yerinden veya kurumdan hırsızlık”, “yankesicilik”, “silahlı terör örgütü kurma yönetme veya üye olma” gibi çeşitli suçlardan 9 ayrı suç kaydı olduğu öğrenildi. Diğer şüpheli Gülnihal K.’nin ise “Terör örgütü propagandası yapma”, “yankesicilik” ve “devlet büyüklerine hakaret” suçlarından toplam 3 adet suç kaydının olduğu tespit edildi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!