Acraze ve Ludovico Einuadi’den yeni çıkışlar

featured

ACRAZE, "Do It To It" gibi hit şarkılarla dans endüstrisindeki en hızlı yükselen yeteneklerden biri olarak tanınan bir yapımcı. Bugün UMG etiketiyle yayınlanan "The Otherside" adlı şarkısında, ödüllü Londra merkezli şarkıcı-söz yazarı Paige Cavell ile iş birliği yapıyor. Cavell'in güçlü vokalleri ve ACRAZE'in heyecan verici, nüanslı prodüksiyonu bir araya gelerek umut dolu bir zafer şarkısı yaratıyor.

ACRAZE, "The Otherside", kişisel büyüme ve zorlukların üstesinden gelmenin bir kutlamasıdır," diyor. "Kendini sevmenin nasıl bir şey olduğunu bilmek insanlar için zor bir şeydir. Ancak bir kez bu duyguyu hissettiğinizde, en iyi duygulardan biridir."

2022 yılı sonu Billboard Yeni Dans/Elektronik Sanatçılar listesinde bir numaraya yükselen ACRAZE, devasa 2023 dünya turnesi kapsamında birçok konser vermeye devam edecek.
 

Ludovico Einuadi – ''The Room''

Çığır açan besteci ve piyanist Ludovico Einaudi, zengin ve kapsamlı geçmiş kataloğundan gizli mücevherlerden oluşan yeni bir koleksiyonun yayınlayacağını duyurmuştu.

2020 yılında yayınladığı ilk koleksiyonundan sonra gelen "Undiscovered Volume 2", Ludovico'nun dünya çapında sevilen parçası The Room’un yeni versiyonu da dahil olmak üzere daha önce fiziksel olarak sunulmayan ve özenle seçilen parçaları içeriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!