Abdulkadir Selvi: Kılıçdaroğlu, Akşener’i neden ziyaret etti?

Abdulkadir Selvi: Baştan sona AK Parti’ye ve Erdoğan’a vurulmuş bir darbe...

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etmesinin amacının “moral ve motivasyon” olduğunu öne sürdü.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti lideri Meral Akşener’in görüşmesini değerlendirdi. Selvi, görüşmenin programda olmadığını belirterek, görüşmeye ilişkin şunları kaydetti:

“Lütfü Türkkan olayından sonra Erdoğan, Akşener’i hedef almaya başladı. Kılıçdaroğlu, Akşener’e moral ve motivasyon desteği verdi. İki lider ekonomiyi konuştular. Ekonominin gündemden düşürülmemesi konusunda söz birliği yaptılar. Erdoğan ile Bahçeli bir araya gelince Millet İttifakı liderleri de görüşerek, dayanışma mesajı verdiler. İki liderin görüşmesinde gündeme gelmemiş ama kurmaylar konuşuyor. İktidar, Lütfü Türkkan’ın dokunulmazlık dosyasını gündeme getirirse CHP ile İYİ Parti, Meclis’te ortak hareket etme kararı aldı. İki lider, görüşmeden sonra erken seçim çağrısı yaptı ama zaten her görüşmeden sonra bunu yapıyorlar.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!