ABD’de 124 Emekli Amiral ve Generalden Biden’a Açık Mektup

ABD'de 124 Emekli Amiral ve Generalden Biden'a Açık Mektup

120 Amerikalı emekli amiral ve general, ABD Başkanı Joe Biden’a seçimlere hile karıştırıldığı ve Marksist diktatörlüğe doğru ilerlendiğini gerekçesiyle sert bir mektup yazdı.

Kendilerine “Flag Officers 4 America” adını veren emekli general ve amirallerden oluşan bir grup tarafından 10 Mayıs’ta kaleme alınan mektupta, başkanlık seçimlerinde Joe Biden’ın lehine hile yapıldığı ve Anayasal haklara yönelik saldırı olduğu gerekçesiyle Amerikan halkının derin bir tehlike içinde olduğuna ilişkin endişeleri bulunduğu kaydedildi.

Biden yönetimi altında ABD’nin, Sosyalizm ve Marksizme doğru radikal bir dönüş yaptığı ve seçimlere hile karıştırıldığı gerekçesiyle kaleme alınan mektupta “Her zaman Anayasal Cumhuriyetimizi savunmak için hareket edecek kongre ve başkan adaylarının seçilmesiyle şimdi buna karşı gelinmesi gerekiyor.” ifadeleri kullanıldı.

Halkın iradesini doğru bir şekilde yansıtan adil ve dürüst seçimlerin yapılması gerektiğine vurgu yapılan mektupta, “Ek olarak, seçimlerde “Hukukun Üstünlüğü” uygulanmalıdır. FBI ve Yüksek Mahkeme, seçim usulsüzlükleri olduğunda hızlı hareket etmelidir. Seçimlerin yanı sıra, mevcut yönetim bizim bölgemize bir saldırı başlattı. Anayasal haklarda diktatörce davranarak, Kongre’yi atlayarak, önceki yönetiminin etkili politikalarını ve düzenlemelerini tersine çeviren 50 Başkanlık Kararnamesini imzaladı. Dahası, aşırı kapanma, okul ve işyerlerinin kapatılması gibi nüfus kontrol eylemleri endişe verici. Yazılı ve sözlü ifadenin sansürlenmesi, temel haklarımıza yapılan doğrudan saldırıdır.
Biz, Sosyalizme, Marksizme, İlerlemecilike göre hareket edecek politikacıları sorumlu tutmalı, Anayasal Cumhuriyetimizi desteklemeliyiz.
Tüm Amerikalılara, özellikle orta sınıfa odaklanırken, bizi savaşan gruplara ayırmak için kullanılan yönetimde değil bize karşı mali açıdan sorumlu bir yönetimde ısrar edin.” ifadelerine yer verildi.

ABD'de 124 Emekli Amiral ve Generalden Biden'a Açık Mektup

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!