1. Haberler
  2. Magazin
  3. Kaan Sekban Taşacak Bu Deniz’in İso’su Erdem Şanlı’yı kızdırdı

Kaan Sekban Taşacak Bu Deniz’in İso’su Erdem Şanlı’yı kızdırdı

TRT 1’in reytinglerde dikkat çeken yapımlarından Taşacak Bu Deniz hakkında yaptığı sert yorumlarla gündeme gelen Kaan Sekban’a, dizinin oyuncularından Erdem Şanlı’dan çok sert karşılık geldi. Sosyal medyada büyüyen polemikte karşılıklı ağır ifadeler dikkat çekti.

featured
0
Paylaş

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Ulaş Tuna Astepe ile Deniz Baysal’ın yer aldığı Taşacak Bu Deniz, bu sezonun çok konuşulan yapımları arasında yer alırken, komedyen Kaan Sekban’ın eleştirileri yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Sekban, diziye yönelik yaptığı değerlendirmede yapımı ağır sözlerle eleştirerek, “O dizi berbat bir şeye dönüştü. Yapay zeka gibi sahneleriyle dalga geçiyor herkes Twitter’da” ifadelerini kullandı.

OYUNCULARA DA GÖNDERME YAPTI

Sekban, yalnızca diziyle sınırlı kalmayıp oyunculara da göndermede bulundu. İsim vermeden Erdem Şanlı ve Zeynep Atılgan’ı işaret ettiği öne sürülen açıklamasında, “Oradan bir kız bir erkek korkunç oyunculuklarıyla bir reklamda oynadılar ya” sözlerini sarf etti.

Bu ifadeler kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, dizinin oyuncularından Erdem Şanlı’dan yanıt gecikmedi.

ERDEM ŞANLI’DAN SERT ÇIKIŞ

Sekban’ın sözlerine tepki gösteren Şanlı, sosyal medya üzerinden oldukça sert ifadeler kullandı.

Şanlı açıklamasında, “Korkunç oyunculuklar mı? Bilgin kadarıyla seni Trabzon’a bekliyorum… Etkileşim almak için yüzlerce insanın emeğini hiçe sayıyorsun” diyerek tepki gösterdi.

“EDEBİNİZLE YORUM YAPIN”

Oyuncu, açıklamasının devamında dizi ekibinin büyük emek verdiğini vurgulayarak eleştirilerin saygı çerçevesinde yapılması gerektiğini belirtti.

Şanlı, “Biz oyuncu arkadaşlarımızla elimizden gelenin en iyisini yapmak için her şeyi yapıyoruz. Mesleğimizi icra ediyoruz. Tüm emeği yok sayan insanları Trabzon’a davet ediyoruz. Edebinizle yorum yapın” ifadelerini kullandı.

İkili arasındaki gerilim sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, tartışmanın nasıl devam edeceği merak konusu oldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haberiniz ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!