Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Adı Cumhur İttifakı Ama Cumhuriyet Lügatlarında Yok

featured

Bir kişiye yüzlerce güvenlik gücü verilirken, böyle hayati bir tesisin kapısını koruyacak yeterli eleman neden yok? İsrail tehdit ediyor diye Varlık Fonu’na devredilen Savunma Sanayimize katkı diye para istenecek duruma düşülürken bu hainlik için ,kanları yerde kalmayacak deyip birkaç yere bomba atmak çözüm mü?

Bu yıl Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları yapılmayacak diye duyumlar var. Nedeni TUSAŞ’a yapılan kalleş saldırıda 5 vatandaşımızı kaybetmemiz. İki kişi devletin en çok korunması gereken TUSAŞ’ı basıyor. Kapıda görevlilerin özel bir firmanın güvenlik elemanları olduğu Bir kişiye yüzlerce güvenlik gücü verilirken, böyle hayati bir tesisin kapısını koruyacak yeterli eleman neden yok? İsrail tehdit ediyor diye Varlık Fonu’na devredilen Savunma Sanayimize katkı diye para istenecek duruma düşülürken bu hainlik için ,kanları yerde kalmayacak deyip birkaç yere bomba atmak çözüm mü? söyleniyor. Doğruysa yazıklar olsun!

Bir gün önce Devletlü Bahçeleri Katil Öcalan affedilsin Türk’ün Büyük Millet Meclisinde konuşsun derken ağzı ile kulağı arasında kaç kilometre var ki duymuyor, doyamıyor. Bahçeli, Öcalan’ın meclise gelmesi zor ama zatınız İmralı’ya gidebilir. Bol bol çay içip tesbih çevirerek olta atarsınız. Ülkede yeterinden fazla sorun var iktidarda kalmak için dün hain dediklerinizin bugün onların başıyla kol kolasınız.

Ülke hızla ümmet diyerek işgal edilip büyük güvenlik sorunlarına gebeyken önümüzdeki felaketi sadece malûm sözlerle geçiştirmek Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları yapmamak cumhuriyeti reddetmek değilse ne?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!