Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

İp

featured

Bir zamanlar Apo asılsın diye ip atan Devletlü Bahçeli şimdi o ipi Apo kuyudan çıksın diye uzatıyor. Her olumsuzluğu dış güçlere bağlayanlar, şimdi o güçlerin dediklerini mi uygulayacaklar? Bu   dönüşün nedeni İsrail bize saldıracak dediklerinden sonra tesadüf mü? Yani ölümü gösterip sıtmaya razı etmek mi milleti…

Devletlü Bahçeli bebek katiline UMUT HAKKI istedi. Yani yeniden yargılanmalı dedi. Bu af yolu demek… Gelsin TBMM de DEM grubunda konuşsun… Bunların binde birini muhalefet deseydi en azından vatan haini ilan edilirdi.

Bir zamanlar Apo asılsın diye ip atan Devletlü Bahçeli şimdi o ipi Apo kuyudan çıksın diye uzatıyor.

On binlerce insanın katili, devleti milyarlarca dolar zarara uğratan eli kanlı örgüt lideri ne zaman iktidardakilerin umudu(!)oldu?

Her olumsuzluğu dış güçlere bağlayanlar, şimdi o güçlerin dediklerini mi uygulayacaklar? Bu   dönüşün nedeni İsrail bize saldıracak dediklerinden sonra tesadüf mü? Yani ölümü gösterip sıtmaya razı etmek mi milleti…

Bu af yolunun iktidara kazancı mı fazla olacak kaybı mı? İktidar bunları düşünecek durumda değil, düşündükleri koltuklarında daha fazla oturabilmek. Bunun için tabelasında “Milliyetçi” yazan bir parti başkanının çıkması ne garip ve acı değil mi?

65 yaşından sonrakiler için sağlık raporu şartı varken siyasiler 75 yaşında imam bekliyorlar.

 

GEEEELLLL NE OLURSAN GEL

Gel ne olursan gel ister Arap ister Afrikalı ister Afganlı ister uzaylı olursan geeeelll. Topla amcanı dayını halanı halanın torununu yetmez konunu komşunu getiiiirrrr. Gelemeyene VİP geçiş bedava. Bir ithal kişiye bir ev bir maaş bedava sağlık ve eğitim hizmeti… Üreme katsayısına göre teşvik primi, özel doğum hizmetleri, bedava Viagra ve doping ilaçları… GEEEELLLL yahu! Yiyin için israf edin. Yahu halâ neden düşünüyorsunuz, illâ silah zoruyla mı getireceğiz… Biz yıllarca yedi içtik obez olduk elimizi kaldıramıyoruz. Ne bereketli sofraymış burası… Yiye yiye saça saça bitiremedik… Siz de gelin sıyırın şöyle iyice dibinde bir şey kalmasın sünnettir… Şöyle bir şey bırakmayın pırıp pırıl olsun.

…….

Kaldır imam efendi. Yedik içtik zırnık bırakmadık .Hesabı torunların torunları zor öder artık.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!