Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Babayasa yahut Banayasa

featured

Son saldırı da solcu bilinen İstanbul Baro Başkanlığına seçilen zattan. Diyor ki, “Anayasanın değiştirilmez denilen maddesi olumlu(!)olarak değiştirilebilir…” Mesela nereleri olumlulaştırılabilir? Bayrağı mı, Başkenti mi? Dili mi? Milli marşı mı yoksa Türkiye devleti ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür olması mı? Bayrağından Ayı mı çıkaracaksınız? Kızıl yıldı mı olmalı? Boğaza karşı rakı balık keyfi yapalım diye İstanbul mu başkent olmalı? Milli Marşımız fazla sert mi geldi? Daha romantik mi olsun? Yoksa Numan Efendi’nin buyurdukları gibi siz de ‘devletin milleti olmaz’ diyenlerden misiniz?  Dil olarak Arapça, Kürtçe, Çince, İngilizce ortaya karışık Rus soslu bir dünya dili mi istiyorsunuz?

177 maddesi 188 kez(çoğu bu anayasayı beğenmeyen Akape’ce) değiştirilen Anayasaya sağdan soldan saldırılar devam ediyor. Son saldırı da solcu bilinen İstanbul Baro Başkanlığına seçilen zattan. Diyor ki, “Anayasanın değiştirilmez denilen maddesi olumlu(!)olarak değiştirilebilir…” Mesela nereleri olumlulaştırılabilir? Bayrağı mı, Başkenti mi? Dili mi? Milli marşı mı yoksa Türkiye devleti ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür olması mı? Bayrağından Ayı mı çıkaracaksınız? Kızıl yıldı mı olmalı? Boğaza karşı rakı balık keyfi yapalım diye İstanbul mu başkent olmalı? Milli Marşımız fazla sert mi geldi? Daha romantik mi olsun? Yoksa Numan Efendi’nin buyurdukları gibi siz de ‘devletin milleti olmaz’ diyenlerden misiniz?  Dil olarak Arapça, Kürtçe, Çince, İngilizce ortaya karışık Rus soslu bir dünya dili mi istiyorsunuz?

Zat ı Alileri yeni koltuğa oturunca ilk icraatları CHP gibi yumuşaklaşmak mı oluverdi. Bir de o seçimde İstiklal Marşımızın okunmaması ‘İfade Özgürlüğü‘ymüş. Neyin ifadesi acaba? Milli Marşımız her ağza yakışmaz orası belli, ama sizlerin ne olduğunuz da daha ilk günden belli oldu. Türkiye’de çürümemiş kurum ve kuruluş yokken adaleti savunacak diye bildiğimiz Türkiye Barolar Birliği maça girmeden kendi kalesine gol attı

Beyler bayanlar Türkiye’de sorun üstüne sorun varken bir de siz sorun olmayın.

  • Havalimanı VİP salonuna girişte Eski Gümrük Bakan yardımcısının yanındaki zat 60 kilo altınla yakalanıyor. Eski Bakan yardımcısı haberim yok deyince yırtıyor. Kimse demiyor ki yanındakinin VİP’de ne işi var, 60 kilocuk altını neresine takacakmış, o parayı nerden bulmuş? Millet yemedi ama siz yersiniz. Tabi bu işlerde halen iki eski üç yeni bakanın da yurt dışından eşe dosta kilolarca altın takmak için VİP salonundan ülkeye soktuğunu söyleyen münafık muhaliflere var. Valla şahsen ben gözümle görmeden mutmain olmam. Yapmaz benim vekilim. Niye yapsın ki, bir elleri milletin cebinde pardon yağda bir elleri yumrukta yani balda değil mi?
  • BDDK Başkan yardımcısı denetlemekle sorumlu olduğu banka sahiplerinden düğününde para ve altın takılıyor. Arapçası rüşvet, Türkçesi hediye olan bu hediyelerden ay geçti tık yok… Şimşek çakmayı unuttu…
  • Küçücük bir köyde bir kız çocuğu vahşice öldürülüyor. Saygın(!) ailesinin günahını almayalım diyerek iki aydır fail veya failleri bulunamıyor. Vali Bey acele etmeyelim derken çıkmaz aydan bahsediyor mutlaka. Ya bu cinayet küçük bir köyde değil bir şehirde olaydı, hele Ankara ve İstanbul’da olsaydı ülkenin tüm istihbarat ve emniyet güçleri asla bulamazdı.
  • Acile sevk edilip yoğun bakım servislerinde öldürülen bebek katillerinden biri PKK’dan hapse girmiş doktor, Savcıyı tehdit eden kişi devletin üst kademedekilerle samimi pozlar veriyor. Bir tanesi Devletlü Bahçelinin altı yıl korumalığını yapmış. Yani tam bir şeytan üçgeni.

Olaylar bitecek gibi değil ama ülkede yeni bir gündem oluşturmaktan kolay ne var ki o da sumen altında unutturulur gider.

  • Alman Cumhurbaşkanı Dönerci Hans Türk dönerini Türkiye’de yemenin tadı başka deyip yine yurdumuza geldi. Ama münafık muhalifler bunun at pardon göçmen ithalatı olduğu yalanını söylüyor.(Ülkenin yetişmiş değerli insanlarını beleşe havada kapan Hans fazlalıklarını Türkiye ye gönderiyor) Bu dedikoduyu bırakıp Sayın Erdoğan’ın sözlerine bakalım… Suriyeli dostlarımız gibi Lübnanlı dostlarımız da buyrun gelsinler, para mara istemeyiz. Bu konuda millet ithal ediliyor diyenlere şahsi cevabım: Onlar millet değil ümmet ümmet!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!