Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Cambaz

featured

Ülkede bir gündem oluşturuluyorsa bilin ki ya devlet ya da cebiniz soyuluyor demektir. “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” diyen şanlı Teğmenlerimiz Abdülhamid veya birisinin Askerleriyiz demedikleri için şanlı 40 subayımız görevden alındılar.(Bu subaylarımıza Türk milleti olarak sahip çıkmalıdır)Bunlar yaşanırken günlerce Köfteci Yusuf’u konuştuk. Gümrük vergisiz at, eşek, sakatat, domuz etleri taaa Sudan’dan getirilirken Yusuf’un köftelerinde domuz eti olup olmadığını konuşmadık mı?

Hükümet bazı yaşananları perdelemek ve unutturmak için tam bir cambaza bak oyunu sahneye koyuyor… Devletin MTA kurumuna bağlı Sinop Boyabat Bakır Madeni Ocağı Tesisleri altın tabakta birilerine sunuluyor. Kim bu anasının Kadir Gecesi doğurduğu kul diye kafa yormayın. Elbette İktidarın gözdelerinden Alicengiz pardon Mehmet CengizMemlekette Alicengiz oyunları çok döndüğü için aklıma Mehmet Cengiz denince hep o geliyor.

Babasının oğluna vermeyeceği ballı ihaleler memlekette artık adrese teslim oldu, mülakatla eleman alınması gibi. Adeta hortumlu, iri kulak ve gövdeli otçul dört ayaklı bir hayvanı tarif edip yandaşlarınız “Bildim bu fare” deseler bile onlara vereceksin. Bu durum birçok hizmet ve eleman alımlarında geçerli. Örneğin Jeoloji Bölümüne Mühendis alacaksız, o kişinin özgeçmişine göre ilan verirsiniz. Bir cinsiyeti, gözünün rengi, boyu, dede adı gibi elzem bilgileri yazmazsanız bile mülakatlarda, asrın liderimiz kim, sabah namazı kaç rekât, hangi gazete okursunuz, İslam’ın şartı kaç gibi mesleğinize teğet bile geçmeyen sorular sorulur. Bilen dini bütün, Müslümanlığı kimselere bırakmayan, helal haramı bildiği halde uygulamayan dayısı partili olanlara verirsiniz.

Ülkede zattiriğin biri ortaya bir fikir(!) atar ertesi gün televizyonlarda söylediklerinin tersini söyler, algı operasyonu yapılıyor der. Sonunda vatan millet deyip piri pak olarak yoluna devam eder.

Ülkede bir gündem oluşturuluyorsa bilin ki ya devlet ya da cebiniz soyuluyor demektir.Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” diyen şanlı Teğmenlerimiz Abdülhamid veya birisinin Askerleriyiz demedikleri için şanlı 40 subayımız görevden alındılar.(Bu subaylarımıza Türk milleti olarak sahip çıkmalıdır)Bunlar yaşanırken günlerce Köfteci Yusuf‘u konuştuk. Gümrük vergisiz at, eşek, sakatat, domuz etleri taaa Sudan’dan getirilirken Yusuf’un köftelerinde domuz eti olup olmadığını konuşmadık mı?

Girişteki Alicengiz pardon Mehmet Cengiz olayını CHP’nin atom karıncası Zonguldak vekili Sayın Deniz Yavuz Yılmaz ortaya çıkarmasaydı hiç gündeme bile gelmeyecekti. Olay kısaca şöyle: Sinop Boyabat Bakır Tesisleri ihaleyle satışa çıkartılıyor. Şartlardan birisi Bakır İzale Tesisi şartının olması. Bu tesis sadece Mehmet Cengiz de var. Öyle olunca tek kişi Mehmet Cengiz kazanıyor. Bakır madeni yanında altın ve çinko bulunan madenin gizli raporuna Sayın Deniz Yavuz Yılmaz ulaşıyor 3,5 milyar dolara Mehmet Cengiz’e verilen işletmenin bedelinin 13 milyardan fazla olduğunu belirtiyor. Belki de bu Alicengiz oyununun pardon satışının en dikkat yönü, olası bir hükümet değişikliğinde yabancı devletler paravan yerli bir şirket üzerinden faaliyetlerine devam edecekler (Söz konusu uygulamalar için İsrail’in yerli paravan kişiler üzerinden güneydoğuda büyük araziler satın aldığı söyleniyor) Evet Alicengiz oyunu oynanırken Anayasanın değiştirilmesi teklif bile edilemez denilen ilk dört maddesi tartışılıyor. Hem de Anayasaya sadık kalacağım diye şeref ve namus sözü verenlerden birisi TBMM’nin Başkanıyken… Araya DEM in kapatılmasını isteyen anti DEMci Devletlü Bahçeli DEMlenirken…

Tabi iğrenç cinayetler ve sapıklıklarda gündemden düşmeyince daha çok milletçe cambaza bakarız.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!