Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Güven

featured

Şahsen emekli maaşımı alınca ilk işim Köfteci Yusuf’a gitmek olacak. Domuz eti günah deyip her türlü domuzluğu yapanlara inat.

23 Yıldır tek başına iktidar olan Akape’yi bir kez, o da son seçimde, CHP yenmişti. Sonrası iktidara muhalefet etmesi beklenenler saray görüşmeleri sonrası yumuşamaya başladılar. Nerede seçim öncesinin muhalefeti nerde bu muhallebi pardon muhalefet…

Hemen seçim derken 2025 Kasımını gösterenler bu tarih erken ise geçi ne zaman acaba? Çıkmaz ayın çarşambası olabilir mi. Yoksa Devletlu Bahçeli’nin dediği gibi çürük bir durum mu var? İktidara gelmekten mi korkuyorsunuz? Ben olsam korkarım doğrusu. Memlekette çürümemiş hangi kurum kaldı? Adalet, Eğitim, Ekonomi başta olmak üzere hangi kurum çürümedi? Adaletin olmadığı hiçbir yerde hiçbir kurum, kuruluş çürümekten kurtulamaz. İnsanlar adaleti ya orman kanunlarıyla ya da siyasi dayılarıyla arıyorlar.

Kimse neye güveneceğini, inanacağı şaşırmış durumda .Dün dediğinin bugün tam tersini yapan siyasiler başta olmak üzere kime inanacak şaşırmış durumda. Böylesi bir ortamda Köfteci Yusuf zorlu bir sınavı halkın gönlünde ve gözünde kazandı. Ürünlerinde binde bir oranında domuz eti bulundu diye kamuoyuna duyurulan Köfteci Yusuf para verse bu kadar reklamını yapamazdı.(Benim şimdi yaptığım gibi) Bir iki gün boş kalan işyerleri şimdi müşteri kuyruğunda. Bunun nedeni halkın iktidardan çok domuz eti kullandı denilen Köfteci Yusuf’u daha inandırıcı bulmuş olması olamaz mı?

Şahsen emekli maaşımı alınca ilk işim Köfteci Yusuf’a gitmek olacak. Domuz eti günah deyip her türlü domuzluğu yapanlara inat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!