Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Yazık Değil mi Sayın Erdoğan’a

featured

Akapelilerin dillerinden düşürmedikleri ama 23yıldır söylemedikleri/söyleyemedikleri davaları ne acaba? Sayın Erdoğan’ın gerekirse papaz elbisesi bile giyerim dediği bu davanın ne olduğunu bir bilen muhterem desin cahilliğimiz sona ersin.

Seksen beş milyon yerli on beş milyonluk ithal insanın yaşadığı Türkiye’de Sayın Erdoğan’a üzülmemek elde mi?

Partili Cumhurbaşkanlığı sisteminden sonra maşallahı var halâ dimdik ayakta. 600 vekil ve 1800 danışmanın(ne danıştıkları belli değil. Çoğu arkadaş ya da arkadaşın damadı kızı) Saraydaki danışmanların sayısını sarayda yaşayan Sayın Erdoğan’ın bile bildiğinden emin değiliz. Her konuya hâkim, her konuda lafının üzerine laf edilmeyen Sayın Erdoğan’ın şöyle ayaklarını uzatıp bir televizyon dizisi izlemesi bile süper lüks. Ülkeyi tek başına idare etmesi yetmezmiş gibi, bazen de “muhalefet” görevini bile şahsı yapıyor. Son olarak onlarca sabıka kaydı olanların aramızda başıboş gezdiklerini bebek, kadın, yaşlı demeden nasıl hunharca katlettiklerinden yakınıyor. Neredeyse bu adalet nerede, nereye saklandı kolluk güçleri diye haykıracak

Aldığı tek maaşla muhalefetin bile görevini yapması bence haksızlık. Muhalifleri 23 yıl boyunca ne yaptı? Son seçimi kazanınca varlıklarını hisseder gibi olduk. Sayın Özgür’e Sayın Erdoğan ile görüşmesi sırasında gazozuna yumuşatıcı katılmış olmalı ki acayip yumuşadı. Milletin bir dakika olsun iktidara dayanacak gücü yokken “erken seçim” olarak 2025 Kasım ayına kadar kendini toplama şansını veriyor. Sebep; Sayın Erdoğan’ın olası 4. Cumhurbaşkanlığı için mağdur rolü oynamasını önlemekmiş. A be muhteremler Anayasa gereği 3. kez Cumhurbaşkanı olamaz denilen Sayın Erdoğan’ın 4. kez Cumhurbaşkanı olmasına bu destek neden?

Seçimden sonra kaç ay geçti CHP’nin oyu ne kadar arttı? Seçimin gecikmesi Akape’nin daha doğrusu Sayın Erdoğan’ın yaralarını sarma fırsatı değil mi? Sayın Erdoğan’ın şantaj, montaj ama öyle ama böyle tekrar iktidar olmayacağının garantisi var mı? Seçime birkaç ay kala Arap kardeşlerinin dolarları boğulmakta olan halka sunî teneffüs yaptırıp yeniden yarım kaldığı davasını tamamlama fırsatı verir.

 

Not: Akapelilerin dillerinden düşürmedikleri ama 23yıldır söylemedikleri/söyleyemedikleri davaları ne acaba? Sayın Erdoğan’ın gerekirse papaz elbisesi bile giyerim dediği bu davanın ne olduğunu bir bilen muhterem desin cahilliğimiz sona ersin.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!