Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Sarıklı Şovmenler

featured

Bu tür dangalaklıklara İslam’da yeri var diye inanan çok dangalak var. Eğitimin amacının Allah korkusu olduğuna bu iki ayaklı zattirikler de pek inanmamışa benziyor. İnansalar hergün böyle saçmalık yarışına girmezlerdi değil mi, Hulusi Efendi Hazretleri?

Şov dünyamız son yıllarda daha önceleri pek göremediğimiz sarıklı, sakallı, cübbeli kendilerine hoca diyen iki ayaklı zattiriklerin resmen işgali altında. Cem Yılmaz bu hayasızca gelen akınlar karşısında daha ne kadar dayanacak.

Bu sarıklı şovmenlerden bazılarının incilerini tanıyalım:

  • Zengin olmak için çalışmaya gerek yok …….süresini okumak yeterli.(Dua bilmeyenler iktidara yaklaşsınlar yine zengin olurlar. Gemileri, gökdelenleri bile olur)
  • Cennette kahvaltıda 70 çeşit tonlarca kahvaltılık olacakmış A be muhterem yobaz bir de bunların tahliyesi var, nasıl gözün yiyor mu? *Birgün bir zattirik mollanın cariyesinin Azrail canını almaya gelmiş zattirik molladan Azrail tokatı yiyince cariye kurtulmuş.
  • Depremi elindeki asayı yere vurunca durduran zattirikler var.
  • Cennette bu dünyada beğendikleri artistlerin yüz maskeleri olacakmış. İsteyene Adriana Lima isteyene Monica Belluci… Tak maskeyi gör Adriana’yı, Monica’yı… Cennette dublör kullanıldığını bilmiyorduk.
  • Cennetteki huriler her ilişki sonrası tekrar kızoğlan kız olacaklarmış.
  • Falan fattirik falan zattirik var diye ana rahminde tam dört yıl beklemiş doğmaktan hicap duyarım diye(Keşke iki yıl daha bekleyip direk anaokuluna başlasaydı)
  • Orman yangınlarını bir duayla söndürecek zattiriker de var(oteller ve madenler için ormanların günlerce yanmasına mâni olmazlarmış).
  • Deprem ve fay kırıklığı yok, yerin damarı vardır.
  • Vallahi zamları hükümet değil Allah yapıyor.
  • Cübbeli Ahmet: AVM’lere gidin alçak sesle …….duasını okuyun. 40 milyon sevap alırsınız, evde okursanız bu kadar sevap kaza namazsız, illa AVM’lerde okuyacaksınız derken AVM’lerden sonramı bu dua indirilmiş diyor münafık muhalifler…(Bizler AVM’lere gidince fiyatlara bakıp aman Allah diyorduk, bunlara sevap yok mu?)
  • Yer mantarı boyuttaki bir zattirik şehvetle cennetteki hurilerle nasıl halvet olacaklarını ağzından salyalar akıtarak söylüyor. Bir başkası yemin billah ederek şarap kadehlerini cennette nasıl kaldıracaklarını ve tokuşturacaklarını (içmeden sarhoş halde) coşarak konuşuyor. Zattirikler cennete girmeniz garanti değil ama paranız varsa fantezierinizi bu dünyada parası mukabili gerçekleştirebilirsiniz. Nasıl olsa Allah korkunuz yok, olsa bu salaklıkları marifetmiş gibi demezdiniz.
  • Bu tür dangalaklıklara İslam’da yeri var diye inanan çok dangalak var. Eğitimin amacının Allah korkusu olduğuna bu iki ayaklı zattirikler de pek inanmamışa benziyor. İnansalar hergün böyle saçmalık yarışına girmezlerdi değil mi, Hulusi Efendi Hazretleri?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!