Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Dünyada Sadece Bize Ait Yaratıklar

featured

Son 20 yılda maalesef Türkiye’de görülmeye başlanan, iki ayaklı hükümet destekli bu yaratıkları da kedi köpek besler gibi vergilerimizle besliyoruz. Bunlardan birkaç örnek verelim, bunlar sokak hayvanlarından önce uyutulup itlâf edilmeli neslimizin sağlığı ve güvenliği için.

  • Dini ve milliyeti kendinden olmayan işgalci bir düşman için “Keşke Yunan kazansaydı” diyen fesli/kravatlı püsküllü KadirBöylesi yaratıkları dünyanın hiçbir ülkesinde Milli Savunma Bakanı (Hulusi Bey) ve Diyanetin Başı (Ali Efendi) hastanede ziyarete gitmez, devletin başındaki kişi makamına kabul etmez. Dirisi değil ölüsü bile şehit kanlarıyla sulanmış topraklarımız için züldür.
  • Halil Konakçı… Kendileri Püsküllünün müritlerinden olup, Hatay’da Türkler gelmeden önce ezan ne güzel Arapça okunuyordu derken Fransızların defolmasından üzülmüş. Bir de bu ve bunun gibilerine devlet korumalar veriyor ya Türküm, Müslümanım diyen herkesin kanına dokunuyor…
  • Tuttuğu lider için “anamla görsem liderim suçlu değil anam or……” diyecek kadar namus ve insanlıktan mahrum kişi bu yaratıklardan değil mi?
  • Reisimin k.çının kılıyım” diyen bir kadın(Kadınlardan özür dilerim) hangi kabile pardon ülkede bulunur?
  • Devlet başkanının yanında “Ben milletin anasının a….” edepsizce küfreden Cengiz yaratığını ilkel toplumlarda bile yaşatmazlar.
  • Devlet okulunda öğrencilerin başı açık ve şortlu gezmelerine aslî görevi gibi ağzı köpürerek “döverim de söverim” diyen Müdür koltuğundan taşan zat, okuluna atanan yardımcısına düşmanın bile yapmayacağı zulümler yapmış Önce bodrumda bir oda vermiş, yetmemiş depo ve tuvaleti olan bir odayı hoca hanıma layık görmüş. Yetmemiş odasını kendisi gibi devletten maaş alan çalışanlarına balyozla kapı kırdırıp arenaya salınan boğalar gibi dalmış. Müdür yardımcısı bu anları telefonla çekmeseydi kimse inanmaz bunu insan olan yapmaz derdi Tabi insan olan yapmaz ama bu yaratık yapar. Ceza olarak kendileri açığa alınmış. Sanırım bu cezada devlet malına verdiği zarar içindir. Bütün suçu(!) başı açık okula gelen bayan öğretmene yapılanlara ne ceza verilecek? Burnundan kıl aldırmayan iktidar yanlılarına laf edenler mahkemelerde sürüm sürüm süründürülürken.
  • Son yaratık milletimizin büyük çoğunluğuna aynaya bakarak Ahmak diyen

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!