Narin’in babası Arif Güran, serbest kaldıktan sonra ilk kez konuştu

featured

Diyarbakır’da Narin Güran cinayetinde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınıp sevk edildiği savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan baba Arif Güran köye döndü.

Serbest bırakılmasından sonra ilk kez açıklama yapan baba Güran özetle şunları söyledi:

“Temennim kızımın sağ bulunmasıydı. İlk günden beri söylüyoruz, devlet burada. Elinden gelenin fazlasını yaptı devlet. Kızımın bir mezarının bile olması devletin bir çabasıyladır.

“KİM YAPTIYSA DEVLET ONU BULACAK, HEPSİNİ ÇIKARACAK”

Soruşturma ile ilgili zaten gizlilik kararı var. Allah’ın izniyle kim yaptıysa devlet onu bulacak, hepsini çıkaracak. İlk ifadem ve son ifadem de aynı ifadededir. Dosya ile ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Benimle devletin bir şey paylaştığı yok. Siz ne biliyorsanız ben de onları biliyorum.

“KIZIMIN ACISINI YAŞAYAMIYORUM”

Kızımın acısını yaşayamıyorum. Kızımın mezarına gelip fenomenler fotoğraf çekiyor. Rica ediyorum nemalanmasınlar. Allah rızası için yapmayın. Devlet, savcı şu an araştırmalar yapıyor.

“BUNU YAPANLARI ALLAH KAHRETSİN, ÇEKİRDEK BİR AİLEYDİK”

Bunu yapanları Allah kahretsin, çekirdek bir aileydik. Devlet kimden şüpheleniyorsa, devlet herkesi alabilir. Soruşturma bitene kadar bütün köy alınabilir gerekirse, devlet kızımın kanını yerde bırakmayacak. Kimden şüphelendiysem jandarma ile paylaştım.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!