Narin cinayetinde son gelişme! Gazeteci kadın ‘Bir şey gördüm söyleyemiyorum’ demişti

featured

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde Kur’ân kursundan dönerken 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, 19 gün süren arama çalışmalarının ardından evinden 1 kilometre uzaklıkta bulunan Eğertutmaz Deresi’nde bulunmuştu. Bir çuvalın içinde, üzeri taşlarla kapatılmış bir biçimde bulunan Narin’in ölümü, tüm Türkiye’yi derinden yaraladı.

‘‘BİR ŞEY GÖRDÜM AMA SÖYLEYEMİYORUM’’

Narin’in cansız bedenine ulaşılmadan bir gün önce, bölgede bulunan TV100 muhabiri Canan Altıntaş, “Benim de bir evladım var. Bir saat bile ulaşamayınca nasıl merak ederim. Narin sesini duyurmak istedi mi bilemiyorum. İnsanlara güzel haberleri vermeyi umut ediyordum. Artık sonradan mı bırakıldı, bilmiyorum. Sabah duyduğumda şoka girdim. Narin’in yaşamadığını dün hissettim. Bir şey gördüm ve bunu hissettim. Ama soruşturma kapsamında bunu söyleyemiyorum.” ifadelerini kullanmış ve bu sözler kamuoyunda gündem yaratmıştı.

O köydeki herkesi çok iyi tanıdığını belirten Altıntaş, “Bunu söylemem soruşturmaya çok büyük zarar verir.” ifadesini kaydetmişti.

NE GÖRDÜĞÜNÜ AÇIKLADI!

Bugün Diyarbakır;’da yayına bağlanan Altıntaş, Narin’in cansız bedeni bulunmadan 1 gün önce ne gördüğünü açıkladı. Altıntaş, “O gün Narin bulunmadan bir gün önce kapı önünde birkaç kadın Yasin okuyordu. Bölgede Yasin ölülere okunur” söyleminde bulundu.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Narin Güran’ın katledilmesine ilişkin yürütülen soruşturmada ise, gözaltında olan 22 şüpheli şahıs, işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!