Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Erdoğan’ın En Büyük Başarısı

featured

Her gün lanet okuduğunuz bir avuç İsrail milyarlık İslam dünyasının durumu ortada. Orada “Hahamlık” eğitimi veren kaç okul var? Eğitim sisteminde teknoloji ve bilim okullarının oranı en az %85… Bizde var olan ortaokullar imam hatipleştiriliyor, fen liseleri sayısı hızla düşerken imam hatipler tersine artıyor. Orta Okullarda düşünülen 19 saat Arapça dersi Arap ülkelerinde ne kadar acaba? Geçmiş yıllarda bir İmam hatip müdürü okul içerisinde Türkçe konuşmayı yasaklamıştı. Galiba bakanlıkta yetkili bir makamla ödüllendirilmişti.

Millet olarak 23 yılda Türkiye’yi nereden alıp nereye götürdüğüne şahit olduğumuz Erdoğan’ın en büyük başarısı “İmam hatiplilerin önlerini açmak ve okul sayılarını arttırmak“mış.

Dünyada dini eğitimle kalkınabilmiştik tek ülke yokken bununla övünmek ne kadar doğru? Eğitim seviyemiz yerlerde sürünürken, dünya çapında listelere giren .İTÜ, Boğaziçi, ODTÜ gibi üniversitelerimizin durumları pek iç açıcı değil.

Her gün lanet okuduğunuz bir avuç İsrail milyarlık İslam dünyasının durumu ortada. Orada “Hahamlıkeğitimi veren kaç okul var? Eğitim sisteminde teknoloji ve bilim okullarının oranı en az %85… Bizde var olan ortaokullar imam hatipleştiriliyor, fen liseleri sayısı hızla düşerken imam hatipler tersine artıyor. Orta Okullarda düşünülen 19 saat Arapça dersi Arap ülkelerinde ne kadar acaba? Geçmiş yıllarda bir İmam hatip müdürü okul içerisinde Türkçe konuşmayı yasaklamıştı. Galiba bakanlıkta yetkili bir makamla ödüllendirilmişti.

Bay Erdoğan İmam-hatip sayılarının arttırdığı için gurur duymadan önce din adına her gün uyduruk ayet ve hadislerle toplumun inancına darbe vuran sarıklı sakallı şeytanlara hadlerini bildirsin, daha çok sevap alır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!