Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Elbette Mustafa Kemal’in Askerleriyiz!

featured

Sayın Erdoğan her fırsatta kendisinin Başkomutan olduğunu neden söyleme gereğini söylüyor. Bu hakkın Anayasada yazılı olduğunu söylüyor, tanımadıkları ve değiştirmeye çalıştırdıkları Anayasada mı? TBMM bugünlerde tekrar açılacak ve gündemde Hüdapar’ın Anayasa ile ilgili istekleri var. Ülke yabancıların istilasına uğrarken, iç ve dış tehlikelerle hedef olurken genç Teğmenlerimiz biz Türkler için büyük umut olmuştur.

Bizler vatanı Yunan ve yedi düvelden kurtaran Başkomutan MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİYİZ. Keşke Yunan kazansaydı diyen Püsküllü Kadircilere inat

Şerefli vatansever Türk Teğmenlerinin mezuniyet törenlerinde böyle haykırmaları epeydir üzerimize örtülen ölü toprağından silkelenmemiz için bir umut ışığı oldu…

Ahlat faciasındaki paşaların Talibancı, eyalet sistemini savunan, anayasanın değiştirilmez ilk dört maddesine itirazı olan zatla aynı karede olmaları Türk Ordusu için kötü bir duruş olmadı mı? Paşalar daha sonra bu zatla yan yana olmamalarını iktidardakiler “muhalefet milli birlik ve beraberliğimizi” bozmaya gücü yetmeyecek demeleri cahillik ötesi değil mi? Hele kendisini Türk milliyetçisi sanan Parti’nin başkanı Hüdapar başkanının elini zafer kazanmış gibi kaldırmasına ne demeli? Evet burada bir zafer kazanan var o da Hüdapar…

Bir de aklıma takılan bir soru var. Sayın Erdoğan her fırsatta kendisinin Başkomutan olduğunu neden söyleme gereğini söylüyor. Bu hakkın Anayasada yazılı olduğunu söylüyor, tanımadıkları ve değiştirmeye çalıştırdıkları Anayasada mı? TBMM bugünlerde tekrar açılacak ve gündemde Hüdapar’ın Anayasa ile ilgili istekleri var.

Ülke yabancıların istilasına uğrarken, iç ve dış tehlikelerle hedef olurken genç Teğmenlerimiz biz Türkler için büyük umut olmuştur.

 

SU ve SABUN

Bu zamanda su ve sabun fiyatları belli bu nedenle vatandaş olduğu kadar bunlardan uzak yaşıyor. Hele iktidar için yazarken suya sabuna dokunursanız vay halinizeEvet halk iktidarın gidişatını beğenmeyip eleştirince hemen içeride. Neden bu eleştirileri halkı kin ve nefrete teşebbüs etmek diye algılıyorsunuz? Varsa bir yanıtınız verin bu kadar basit. İzmir’de bir bayan sokak röportajında hükümeti eleştirdi diye yirmi güne yakın içerde hem de kalp rahatsızlığı olduğu halde. Bunlar Akape’ye sanıldığının aksine puan kazandırmaz. Aynı nedenle TELE1’e Merdan Yanardağın söylemleri için ceza verilmişti.

Adalet ADİL olduğu sürece adalettir. Örneğin sizden birinin 17 yaşındaki kızı arabasıyla bir gençi öldürünce bir saat bile tutuklu kalmıyor. Milyarlık serveti meçhul bayan 44 yıl ceza almışken bir yıl yatmadan dışarı çıkabiliyor. Son olarak Kemal Kılıçdaroğlu’na dava açılmış Selahattin Demirtaş’la ilgili sözleri için. İyi de muhteremler içinizde güneydoğu toprakları için Kürdistan diyenlerin listesini biliyor musunuz? Zamanında bölücü örgüt liderlerinin birini Ankara’da ağırlamadınız mı? Diyarbakır’da birlikte zılgıt çekmediniz mi?

15 Temmuz’u Zafer günü ilan ederken daha önceleri FETÖ’yle poz vermek ve methiyeler düzmek yarışında olanlara ne yaptınız, Belediye Başkanları, vekil ve Bakan olmaktan başka?

Lütfen enerjinizi girdiğimiz daha doğrusu soktuğunuz dar boğazdan çıkmak için harcayın. Millet cinnet halinde, daha birkaç gün önce iki baba yedi çocuğunu kurşuna dizip intihar etmek istedi. Sokaklarda kaza kurşununa denk gelmemek mucize gibi, trafikte durum belli… Herkes sinirlerini hiç uğruna birbirine saldırmak ve öldürmekle deşarj etmek istiyor.

Bu yazımda suya sabuna dokunmadan yazacaktım, umarım temiz ve adaletli bir toplum için bunların gerekli olduğuna iktidar ve muhalefet olarak herkes inanır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!