Kayıp Narin olayında flaş gelişme: gözaltındaki isim ağabeyi çıktı

featured

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı.

GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİ NARİN’İN AĞABEYİ ÇIKTI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, 8’inci günde gözaltına alınan şüphelinin Narin Güran’ın 18 yaşındaki ağabeyi E.G. olduğu tespit edildi.

ADLİ TIP’A SEVK EDİLDİ

E.G.’nin kolundaki ısırık izinin, kayıp Narin’e ait olup olmadığının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği öğrenildi.

ADALET BAKANI TUNÇ’TAN AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır’ın Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin Güran olayıyla ilgili olarak soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini belirtti. Tunç, “Soruşturma titizlikle sürdürülüyor ve şu anda 1 kişi gözaltında. Temennimiz Narin evladımızın sağ salim bulunmasıdır,” ifadelerini kullandı.

MAHALLEYE PSİKOSOSYAL DESTEK SAĞLANIYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da kaybolan Narin Güran’ın yaşadığı mahallede Psikososyal Destek (PSD) Ekipleri’nin çalışmalar yürüttüğünü açıkladı. Göktaş, “Narin’in ailesine kavuşması en büyük temennimiz. Bakanlık olarak ilk günden beri ailemizin yanındayız,” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!