İslam Memiş net konuştu: Bu hatayı yapmayın hayatınızdan olursunuz

featured

Türkiye’de yaşanan yüksek enflasyondan dolayı elindeki birikimi değerlendirmek isteyen vatandşlar, çeşitli yatırım araçlarına yöneliyor. Son zamanlarda Ortadoğu’da yaşanan sıcak gelişmeler, ABD başkanlık seçimleri ve Amerikan Merkez Bankası’nın (Fed) eylül ayında faiz indirimine gideceğinin beklenmesi, piyasalarda dalgalanmalara neden oluyor.

Dünya çapında yaşanan dalgalanmalar, yatrımcıları kaygılandırırken bir çok vatandaş, bu noktada ekonomistlerin tavsiyelerine kulak kesiliyor.

Pazartesi günü yaşanan borsalarda yüzde 6, bitcoindeki ise yüzde 20’e varan sert satışlar saonrası, para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten kritik bir uyarı geldi.

PİYSALARDA SERT SATIŞ GÖRÜLDÜ

Dünya çapında piyasalar, Ortadoğu’da İran ile İsrail arasındaki yaşanan sıcak gelişmeler sonrası haftaya tarihi bir düşüş ile başladı.

Bitcoinde yaşanan sert düşüş, ABD başkan adayı Donald Trup’a yapılan suşkast girişimi sonrası rekor bir yükselişe dönmüştü. Bitcoinde yükseliş devam ederken, yaşanan sert satış dikkat çekti. Öyle ki 1 günde yüzde 20 düştü. Bitcoin 49 bin dolara kadar inmişti. Anlık olarak ise 53 bin dolarda işlem görüyor.

“BUNLARI SAKIN YAPMAYIN İFLAS EDERSİNİZ”

Binlerce bitcoin yatırımcısının görüşlerine önem verdiği ünlü ekonomist İslam Memiş, kredi çekerek bitcoin almak isteyen yatırımcılara çok kritik bir uyarıda bulundu.

Memiş, yaptığı açıklamada “Yüzde 20 düştü diye bankadan kredi çekip alırsanız, iflas edersiniz, bunları yapmayın, hayatınızdan olursunuz” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!