Zafer Partisi: İstanbul Sözleşmesi bu topraklara yeniden gelene dek çalışacağız

featured

Zafer Partisi Kadın, Aile ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan, İstanbul Sözleşmesi’nin yürürlüğe girişinin 10. yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Milyonlarca kadın ve kız çocuğunun hayatını riske atan, şiddet faillerine ceza almaksızın şiddet uygulayabilecekleri mesajını aşılayan bu anlayışın karşısında; hayatları için mücadele eden kadınların yanındayız. İstanbul Sözleşmesi bu topraklara yeniden gelene dek çalışacağız” dedi. 

Zafer Partisi Kadın, Aile ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aslan, İstanbul Sözleşmesi’nin yürürlüğe girişinin 10. yıldönümü dolayısıyla şu açıklamayı yaptı: 

Aslan, Türkiye’de kadın cinayetleri ve kadına yönelik erkek şiddetinin giderek tırmandığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Zafer Partisi olarak her zaman kız çocuklarına ve kadına yönelik şiddete karşı daha güçlü yasal düzenlemeleri savunduk. Milyonlarca kadın ve kız çocuğunun hayatını riske atan, şiddet faillerine ceza almaksızın şiddet uygulayabilecekleri mesajını aşılayan bu anlayışın karşısında; hayatları için mücadele eden kadınların yanındayız. Zafer Partisi Türk kadınlarının mücadelesini daima destekleyecek. İstanbul Sözleşmesi bu topraklara yeniden gelene dek çalışacağız.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!