THY tüm uçuşları iptal etti

featured

İsrail ile Lübnan arasındaki gerilim giderek artıyor. 27 Temmuz’da yaşanan roket saldırısında 12 kişinin yaşamını yitirmesinin ardından, İsrail ordusu ile Hizbullah Hareketi arasındaki gerilim daha da yoğunlaştı. İsrail ordusunun Mecdel Şems’te meydana gelen saldırının sorumlusunun Hizbullah Hareketi olduğunu açıklamasının ardından süreç hızla tırmandı.

Bu gelişmeler üzerine Lübnan’daki uluslararası havalimanındaki uçuşlar askıya alındı. Beyrut Refik Hariri Uluslararası Havalimanı’ndan 28 Temmuz akşamından itibaren yapılan tüm gidiş ve geliş uçuşları şu ana kadar durdurulmuş durumda.

TÜM UÇUŞLARI İPTAL ETTİ

Türk Hava Yolları da Beyrut’taki Refik Hariri Uluslararası Havalimanı’na düzenlenen tüm uçuşları iptal etti. Seferlerin yeniden başlayıp başlamayacağı ise henüz belirsiz.

Ayrıca, birçok ülke vatandaşlarına Lübnan’ı acil olarak terk etmeleri çağrısında bulundu. ABD, Avustralya, Norveç, Almanya, İngiltere, Belçika, Fransa, İsveç ve Hollanda gibi ülkeler, vatandaşlarının güvenliğini sağlamak amacıyla bu çağrıyı yaptı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!