Zafer Partisi Konya: Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın arkasında dimdik durmaya devam edeceğiz

featured

Zafer Partisi Konya İl Başkanı Av. Ömer Faruk Erdoğan: Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı olarak, Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın arkasında dimdik durduğumuzu ve durmaya devam edeceğimizi vurgulamak isteriz. Bizi susturmaya yönelik her türlü siyasi ayak oyununa karşı dirençliyiz ve haklı mücadelemizden asla geri adım atmayacağız. Milletimizin bize olan güveni, en büyük gücümüzdür ve bu güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı İl Başkanlığında toplanarak son günlerde Zafer Partisi ve Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’a yönelik planlı  operasyonlarla ilgili bir Basın Açıklaması yaptı. İl Başkanı Av. Ömer Faruk Erdoğan tarafından açıklanan Basın Bildirisi şu şekilde:

“Değerli Konya Halkı ve Basın Mensupları,

Bugün burada, Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı olarak, ülkemizin ve ilimizin içinde bulunduğu durumu tüm açıklığıyla değerlendirmek ve sizlere önemli mesajlar iletmek üzere toplanmış bulunuyoruz. İçinde bulunduğumuz dönemde, milletimizin geleceği adına kritik öneme sahip kararlar almaktayız ve halkımızın desteğiyle bu zorlu süreçleri birlikte aşacağız.

Son haftalarda, partimiz ve Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ’a yönelik, tek bir merkezden yönetilen bir operasyon emri verilmiş durumdadır. Milletimizin aleyhine çalışan bu karanlık unsurlar, algı operasyonları ve kumpaslarla bizleri hedef almış bulunmaktadır. Ancak, tarihin her döneminde olduğu gibi, bugün de Türk milletinin feraseti ve azmi ile bu tür saldırıları bertaraf edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Partimiz ve Genel Başkanımız, Türk milletinin menfaatlerini her platformda savunmuş ve savunmaya devam edecektir. Kuruluşumuzdan bu yana, Türk milletinin lehine sayısız proje ürettik ve bu projeleri hayata geçirmek için kararlılıkla mücadele ediyoruz.

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak, ekonomiyi güçlendirmek, tarımda kendi kendine yeten bir ülke olmak ve sanayide atılım yapmak başlıca hedeflerimizdir. Türk milletinin refahı, huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Zafer Partisi olarak, güçlü ve bağımsız bir Türkiye için atılacak her adımda öncülük etmeye kararlıyız.

Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı olarak, Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın arkasında dimdik durduğumuzu ve durmaya devam edeceğimizi vurgulamak isteriz. Bizi susturmaya yönelik her türlü siyasi ayak oyununa karşı dirençliyiz ve haklı mücadelemizden asla geri adım atmayacağız. Milletimizin bize olan güveni, en büyük gücümüzdür ve bu güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Güçlü bir Türkiye için, birliğimizden ve beraberliğimizden asla taviz vermeyeceğiz. Aydınlık yarınlara, Türk milletinin kararlılığı ve desteği ile ulaşacağımıza inancımız tamdır. Hepinize saygılarımızı sunuyor, birlik ve beraberlik içinde güçlü Türkiye için çalışmaya devam edeceğimizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

 

ZAFER PARTİSİ KONYA İL BAŞKANLIĞI”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!