Ayşegül Dağ
Ayşegül Dağ

Türk’üm Demek

featured

“Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik Cumhuriyet’e ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasa’ya sadakatten ayrılmayacağıma; büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine ant içerim!”

Bu yemine uymak karakter ister, düşünen insan olmak, erdemli olmak, Türk olmak ister, bu yemini edip uymayan bırak Türk olmayı insan olamaz. Bu yemini herkes okur ama canı pahasına uyabilen yiğit Türk Milletini temsil eder. Çıkıp şeriatı savunamaz Türkiyeliyim hiç diyemez! Türkiyeliyim diyenler anayasal suç işlemektedirler, kurucu değerlerimize, anayasamıza, milletin birlik ve bütünlüğüne kastetmektedirler. Hepsi hakkında suç duyurusunda bulunulmalıdır. Manipülasyon ve dezenformasyondur. Türk milletini yok etmek, Türklüğü etnik kökene indirgemektir.

Türkiye Milleti derseniz İstanbul Milleti, Ankara Milleti veya mahalle isimlerine kadar indirgemek zorunda kalırsınız. Türkiye Milleti diyerek bütünleştiremezsiniz aksine Milleti 273637 parçaya bölersiniz, her köy bir millet olur, bunu yaparak ya geri zekalısınız ya hain. Aşırı geri zekalılık da bir hainliktir.

Birleşmeden gelişme olmaz, doğru birleşmeden yozlaşma engellenmez. İşte tüm bunları bilenler Türküm derken mutlu olur. Bilmeyenler, çekemeyenler,  Türküm diyene düşman olur. Efendime söyleyeyim, Türkiyeliyim falan der. Türk’üm demek, milletim, egemenim, özgürüm, ilerlemeciyim, bağımsızım mutluyum demektir.

Türk’üm demek, herkesin birbiri için yaşadığı, herkesin özgürlük alanının teminat altına alındığı en büyük aileye mensubum demektir. Türk’üm demek elimdeki atalarımdan kalan bu büyük değerleri milletimle birlikte sonsuza kadar geliştireceğim ve koruyacağım demektir.

Türk yasasının özünü anlarsanız kadına şiddetin, aklın ve bilimin düşmanlaştırılmasının eğitim problemine sebep olduğunu da anlarsınız, küçük yaşta evliliğin, toplumun para için her şeyi yapacak hale getirilmesi olduğunu da anlarsınız, problemin özü anlamamaktır. Özü anlarsanız Türk yasalarını da anlarsınız, işte o zaman şeriat diyen kişilerin ülkeyi satmasının önünde durabilirsiniz, işte o zaman eğitimi, ekonomiyi düzeltirsiniz. Türk yasasının özü, akıl, bilim, ilerleme, çağdaşlık ve düşünen insan odaklıdır. O sebeple eğer Türk yasasının özünü kavradıysanız bir kız çocuğunun gördüğü kötü muameleye karşı tüm dünyada devrim yaparsınız, bir haksızlıkta hükümetin, partilerin yönetenlerin ve yönetmek isteyenlerin gerçek yüzünü çözersiniz ve hepsini değiştirirsiniz. Türk yasasının özü unutturulmaya çalışılıyor. Problem özdür kardeşim. Özü anlamayanlar özü unutanlar gerçeği göremez.

Bu iş böyle gitmez. Demedi demeyin. Türk’ün özü ile oynarken dünyanın şaftını kaydırdınız. Virüs gibi, aklı yiyip bitiren virüs. Robot teknolojisi yapmak için herkesi robotlaştırdılar. Başardılar. Ama dediğim gibi Türk’e biçtikleri donu kafalarına geçirecek olan yine o çok korkup özünü unutturmaya çalıştığınız Türkler olacak. Biz yine tabutluklardan çıkacağız, yine demir dağı yakacağız. Anayasaya, bilime, Türklük değerlerimize, Atatürk’ün bakış açısıyla ilerleyen gençler olacağız. Bizi öldürmeden susturamayacaksınız. Haykıracağız her daim Ne Mutlu Türküm Diyene…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!