Sakatlığı nedeniyle Milletler Ligi defterini kapatmıştı! Zehra Güneş son durumunu paylaştı

featured

HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALDI

Milletler Ligi’nin 2.hafta son mücadelesinde A Milli Kadın Voleybol Takımımız, ABD ile karşı karşıya gelmiş sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılmıştı. Bu sonuçla dünya sıralamasında zirvedeki yerini koruyan Filenin Sultanları’nın mutluluğu, Zehra Güneş’ten gelen haberle yarım kalmıştı.

HERKESİ ÜZDÜ

Omuz sakatlığı nedeniyle zor günler yaşayan Zehra Güneş, antrenman sırasında sakatlandı. Sakatlığı nedeniyle ikinci haftanın iki maçından itibaren forma giyemeyen Güneş, koltuk değnekleriyle olan görüntüsüyle ekrana yansımıştı.

KAHREDEN AÇIKLAMA

O görüntülerde güzel sporcunun yürümekte zorlandığı görüldü. Ardından Güneş, Instagram hesabından bir paylaştım yaptı ve Milletler Ligi’nin son haftasında forma giyemeyeceğini duyurdu.

“KALPLERİMİZ ORTAK”

“Amerika etabı sırasında yaşadığım sakatlık nedeniyle hissettiğim üzüntüyü ve sonrasında yaşadığım şükran duygusunu paylaşmak istiyorum. Bu yaz için beklentilerimiz, hayallerimiz ortak. Şimdi daha iyi anlıyorum ki duygularımız da kalplerimiz de ortak.

İlk şoku atlattıktan sonra, hissettiğim güçlü sevgi ve sonsuz destek duygusu beni bambaşka duygulara götürdü. Ne kadar teşekkür etsem, şükretsem azdır. Her geçen gün daha iyi oluyorum; İstanbul’da kendimi hızla toparlayacağıma ve Paris’te takımımla birlikte olacağıma yürekten inanıyorum. Dualarınız, güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkür ederim. Paris’te görüşmek üzere”

SON DURUMA DAİR PAYLAŞIM

Sakatlık haberiyle herkesi üzen Güneş, iyileşme sürecine dair bir paylaşım yaptı. Tedavisi sırasında çektiği fotoğrafı paylaşn Güneş yüreklere su serpti.

İŞTE O PAYLAŞIM

Bu yaz Filenin Sultanları’nda yaşanan sakatlıklar can sıkıyor. Milletler Ligi Eda Erdem’in sakatlık haberiyle başlamıştı. Sonrasında Zehra Güneş, Deniz Uyanık, Hande Baladın ve İlkin Aydın da sakatlanmıştı.

HANDE’NİN DE OYNAMA ŞANSI DÜŞÜK

Güneş’in yanı sıra Hande Baladın’dan da gelen haberler iç açıcı değil. Esra Gümüş, Hande Baladın’ın sakatlığı için şu ifadeleri kullanmıştı:

“Hande Baladın’ı da 3. ayakta dinlendirebilirlermiş çünkü boynundaki rahatsızlık devam ediyormuş. Bu boyun tutulmaları eğer sert bir derecede olduysa gerçekten zor saha sola dönerken bile sıkıntı yaşıyor, ki voleybol oynayacak. herhalde onu hem rehabilite açısından hem de daha iyi hazırlamak açısından 3. ayakta maçlara almayacaklar”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!