Karton Bardak Makinası

Karton Bardak Makinası

Günümüzde tek kullanımlık karton ürünlere olan ilgi oldukça büyüktür. Çünkü kolay ve pratiktirler. Ayrıca plastiklere göre sağlıklıdır. Özellikle hastane ve okul kantinlerinde çok fazla kullanılmaktadır. Ham maddesi polietilen olan ürünler seçmeye özen göstermelisiniz. Çünkü içerisine konulan içeceklerin tadını asla bozmaz. Koku yapma ya da sızdırma gibi problemleri bulunmaz. Aynı zamanda çevre dostu olduğu için sıkça tercih edilmektedir. Reklam aracı olarak da kullanılır. Bu reklam sekli bardağın üstüne baskısı yapılan markanın adı ile gerçekleştirilir. Piyasada yer alan karton bardak makinası çeşitleri ile kendi üretiminizi yapabilme imkanınız vardır. Fakat ücretleri oldukça pahalıdır.

Karton Bardak Makinası Genel Özellikleri

Çalışma hızı diğer makinelere göre çok yüksektir. Çünkü cihazdaki kalıpların ana malzemesi alüminyumdur. Yağlama mekanizması bulunduğu için problem yaşanmadan uzunca bir sure çalışırlar. Karton bardak makinası açma işleminin gerçekleşmesinde gereken bazı unsurlar vardır. Öncelikle ana şalter yukarı kaldırılır. Ardından silikon yağı, alet şalteri ve ekran düğmesi açılır. Kapatmak için ise bu unsurların tam tersi yapılmalıdır.
En çok tercih edilen karton ürünlere https://www.sanayiden.com/karton-bardak-makinasi-ikinci-veya-sifir-urunler sayfamızdan ulaşmanız mümkündür.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!