78 Yaşındaki Ünlü Oyuncu 22 Yıllık Sevgilisiyle Evlendi

featured

Zerrin Sümer, 360 Derece programına konuk oldu. 78 yaşındaki ünlü oyuncu 22 yıldır gözlerden uzakta aşk yaşadığı sevgilisiyle 8 ay önce evlendiğini söyledi.

İlk eşinden ihanet nedeniyle evlendiğini dile getiren Sümer, özel hayatıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“7-8 ay önce evlendim. Kimsenin haberi olmadı çünkü ben bunları söylemem. Yıllar önce İstanbul’da yaşarken bir gece çok hastalandım ve telefona dahi gidemedim. O dönem telefonlar da çok yoktu. Kendi kendime bu böyle olmayacak demiştim. Oğluma galiba ben hayatıma birini sokacağım dedim. O da ‘Olur anne ama evlenme.

Nikah kıyma ama kimden hoşlanıyorsan onunla birlikte ol’ dedi. Sonra hakikaten hayatıma birini sokmak için bakındım. O gece telefona dahi gidememem beni çok etkiledi. İmdat diyecek insan yoktu. Korktum biraz. Sonra aradan 1-2 sene geçince şimdiki eşimle tanıştık. İlk defa yıllar sonra birinden hoşlandım. Benimle ilgilenilmesi hoşuma gitti. Açık açık kendisine de hoşlandığımı söyledim o da çok şaşırdı. Evlilik teklifini de o etti. Aynı yaşlardayız. 22 yıldır aynı evde yaşıyoruz. Konuşurken bir anda ‘biz seninle evlensek ya’ dedi. Ben de olur dedim.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!