Daşdemir: Özdağ’ın şu anda bile %6,6 oyu var

Daşdemir: Özdağ'ın şu anda bile %6,6 oyu var

Habertürk’te Kübra Par’ın programında İstanbul milletvekili Ümit Özdağ’ın partiden istifası gündemdeydi. Özdağ’ın kuracağı partinin milliyetçi oylara yön verip veremeyeceği üzerinde duruldu. OPTİMAR Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir dünyada milliyetçiliğin yükseldiğini söyledi.

Özdağ’ın şansının yüksek olup olmayacağı sorusu üzerine de Daşdemir “İstanbul milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın kuracağı parti % 6.6 oy alır.” açıklamasını yaptı. Habertürk’te yayınlanan programda bunun ittifaklarda %50+1 dengesini nasıl değiştireceği konuşuldu. CHP milletvekili Bülent Tezcan, “Bir partinin başarılı olup olamayacağı il başkanlarından, kurucularından, teşkilatlarından belli olur. Bir başka partiye küskünlük üzerinden kurulan partilerin başarı elde edemediğini daha önce gördük.” ifadelerini kullandı.

OPTİMAR Araştırma Şirketi Başkanı Daşdemir, Özdağ’ın İYİ Parti’de üzerinde özellikle durulmasını istediği ve arzu edilen karşılığı bulamayan Suriyeliler meselesinin de korona virüs gündemi olmasa en çok konuşulacak konulardan biri olacağını dile getirdi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!