30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajları Resimli 2023

featured

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm Türkiye tarafından coşkuyla kutlanıyor. Sosyal medyada 30 Ağustos Zafer Bayramı’na yönelik paylaşımlarda bulunmak isteyen kişiler ise Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e saygı ve sevgilerini göstermek için güzel mesajlar ve sözleri araştırıyor.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI

30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyet mücadelesinin en önemli dönemeçlerinden biridir. Bu tarihi günü anlamak ve anlatmak için kullanabileceğiniz mesaj önerileri:

30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere Vatanları uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Bu zafer için çıktığı yolda inançla, yılmadan yürüyen gazi ve şehitlerimizi minnetle anar, tüm Türkiye’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlarım.

“Atatürk’ün işaret ettiği yolda, Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyetini sonsuza dek yaşatacağımıza olan inancımız tamdır. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun!”

“30 Ağustos, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin eşsiz bir destanıdır. Bu zaferin yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını saygı ve sevgiyle anıyoruz.”

“30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun! Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet ve şükranla…”

“Bu toprakları vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı gurur ve coşkuyla kutluyoruz.”

“Bağımsızlık ve hürriyet mücadelemizin yıldönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı hepimize kutlu olsun! Unutmayalım, unutturmayalım!”

“Bu vatanın teminatı olan tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını coşkuyla kutluyorum.”

“30 Ağustos’ta milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde zaferle taçlanmıştır. Zafer Bayramımız kutlu olsun!”

“30 Ağustos Zafer Bayramımız, ülkemizin geleceğine olan inancımızı ve bağımsızlığımıza olan sevgimizi bir kez daha pekiştirmektedir. Kutlu olsun!”

“Bağımsızlığı için canını veren, hürriyeti için terini akıtan tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşku içerisinde kutluyoruz.”

“Bu önemli gün, milletimizin birlik ve beraberliğinin simgesidir. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!”

Özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın zaferi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; büyük taarruz zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

Türk tarihi zaferlerle doludur. Ama 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Dumlupınar Savaşı, Türk ulusunun yeniden dirilişidir. Zafer Bayramınız Kutlu Olsun.

ANLAMLI 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI

30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun. Türkiye Bayrağı Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere Vatanları uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Bu zafer için çıktığı yolda inançla, yılmadan yürüyen gazi ve şehitlerimizi minnetle anar, tüm Türkiye’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlarım.

Türk milleti kendisi için, kendi geleceği ve kurtuluşu için çalışan kimseleri ve kurulan zorluk karşısında bırakmayacak kadar yüksek vatanseverlik ve yüksek onur duygusuyla doludur. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

Tarihin altın sayfalarındaki yerini alan ve bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol gösteren Kurtuluş Savaşı, Türk milletinin, ordusu ile birlikte yüce Atatürk’ün önderliğinde yazdığı kahramanlık destanıdır.

Kahraman atalarımızdan aldığımız güçle, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık yolunda kararlı bir şekilde ilerlemek ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız.

Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; büyük taarruz zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!