22 Yaşında Maganda Kurşunuyla Öldürüldü

22 Yaşında Maganda Kurşunuyla Öldürüldü

Can Terekeme, maganda kurşunuyla öldürüldü.

İstanbul Avcılar’da 6 Kasım’da meydana gelen olayda, bir magandanın silahından çıkan kurşun hareket halindeki bir başka otomobilde seyahat eden 2 kişiyi yaraladı.

Kurşunların isabet ettiği yaralılardan Can Terekeme (22) hayatını kaybetti, akrabası olan araç sürücüsü ise yaralı.

Katiller Halen Bulunamadı

Olayın üzerinden günler geçmiş olmasına karşın katil ya da katiller henüz bulunamadı. Yol Haber’e konuşan Erhan Terekeme, “Can, bir çete hesaplaşmasının arasında mı kaldı yoksa maganda kurşunuyla mı öldürüldü henüz bilmiyoruz. Kamera kayıtlarına ulaşamadık, Emniyet ‘Gizlilik kararı var’ diyerek bilgi de vermiyor” dedi.

“Adalete güvenmek istiyoruz” diyen Terekeme, “Katiller bulunsun ve en ağır cezayı alsın istiyoruz. Adalete güvenmek istiyoruz. Bu olayın üstü kapatılmasın. Bireysel silahlanmanın önüne geçilsin artık. Bizim canımız yandı, yarın başkasının canı yanacak. Eskiden televizyonda izlerdik bugün bizim başımıza geldi” diye konuştu.

Aile 14 Kasım Pazar Günü Basın Açıklaması Düzenleyecek

Terekeme ailesi, “Can için adalet” diyerek bir basın açıklaması düzenleyecek. Can’ın amcası Erhan Terekeme 14 Kasım Pazar günü saat 15.30’da Bereket Pastanesi önünde toplanacaklarını belirterek “Herkesi yanımızda olmaya çağırıyoruz, toplumsal olarak da tepki gösterilmeli bu konuya” şeklinde konuştu.

22 Yaşında Maganda Kurşunuyla Öldürüldü

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!