2025 model BYD Seal satışa çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri

featured

BYD bugün tüm detayları ile yenilenen Seal modelini piyasaya sürdü. Gerek tasarımı gerek özellikleri ile Tesla Model 3’e rakip olarak görülen Seal, fiyatı ile benzersiz bir otomobil. İşte BYD Seal’ın fiyatı ve özellikleri…

2025 BYD Seal, 530HP güç ile 240 km/s hıza ulaşıyor!

BYD, dün tasarımını tanıttığı Seal modelini, bugün tüm özellikleriyle birlikte piyasaya sürdü. Tarz olarak Model 3’e rakip olarak görülen Seal, ön taraftan bakıldığında sade bir elektrikli otomobil gibi duruyor. Ancak yan tasarımdaki keskin hatlar ve jant tasarımı Seal’ı oldukça sportif kılıyor. Özellikle arka tasarım, herkese hitap ediyor diyebiliriz.

İç tarafta 15,6 inç büyüklüğünde bilgi-eğlence ekranını getiren Seal, tasarım bakımından harika görünen taba koltukları ile büyüleyici duruyor. Dört kollu direksiyon tasarımı ile iç mekanda premium hissini tamamlayan Seal, 2920 mm dingil mesafesi ile iç mekanda geniş bir kullanım alanı sunuyor. Toplamda 4800 mm uzunluğa ve 1875 mm genişliğe sahip olan BYD Seal, normal bir sedan otomobil boyutlarında diyebiliriz.

İki versiyonda piyasaya sürülen Seal, giriş modelinde 61,4 kWh’lık batarya taşıyor. 510 kilometre menzil sunan bu pil, 80,6 kWh pile sahip ikinci versiyondan biraz daha kısa menzil sunuyor. Çünkü üst versiyon tam şarj ile 650 kilometre yolalabiliyor. 800V elektrik mimarisi ile 43 dakikada tam şarja ulaşan 2025 Seal, giriş modelinde 310HP güç sunuyor. Üst versiyon ise 530HP güç üretirken, 240 kilometre/saat hıza ulaşabiliyor.

Şu anda Çin’de 24.500 dolardan başlayan fiyatlarla satılan BYD Seal, görünüşe göre satış rakamları ile herkesi şaşırtacak. Sizler BYD’nin yeni elektrikli sedanını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi yorumlara bekliyoruz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!