17 Yaşındaki Dilek’ten Kan Donduran İtiraflar!

featured

Show Tv ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu ‘Vazgeçme’ programında Türkiye  kan donduran bir olaya şahit oldu. 17 yaşındaki Dilek, 12 yaşından beri ailesi tarafından bütün köydeki erkeklere satıldığını söyleyerek, “Ailem beni sattıktan sonra oturup izliyor” dedi. Programa bağlanan şahitler de , annesinin Dilek’i, “1 kilo patates, inşaat malzemesi ve 1 kilo balık” karşılığında başka erkeklere sattığına şahit olduklarını iddia ettiler. 12 yaşından beri  ailesi tarafından köydeki tüm erklere satıldığını söyleyen 17 yaşındaki Dilek  “Satıldıktan sonra annem, babam oturup bizi izliyorlar. Kız kardeşime izletiyorlar, ailece hepsi izliyorlar” dedi.

17 yaşındaki Dilek ve kocası Bahattin Dilek’in  köyde yıllarca tüm köylüye satıldığını söyleyerek, canlı yayında Didem Arslan Yılmaz’dan yardım istedi. “Küçük kardeşimi de benim gibi kullanıyorlar, tüm ailem işin içinde, beni ve kardeşimi ailemden kurtarın!” dedi

Didem Arslan Yılmaz’ın “Seni sattıktan sonra o sırada annen, baban nerede?” sorusuna Dilek, “Annem, babam oturup bizi izliyorlar. Kız kardeşime izletiyorlar, ailece hepsi izliyorlar.” yanıtını verdi. Arslan, bu sözlerin ardından donup kaldı. Dilek’in eşi Bahattin ise araya girerek, “Bunlar ne ki. Daha çok şey var. Hepsini anlatacağım, zamanı gelince hepsini anlatacağım” dedi.

Dilek’in kocası Bahattin’in “Kayınvalidem bana aşıktı, kurduğu tuzağı öğrenmek için kayınvalideme aşkımı ilan ettim.” sözlerinden stüdyo karıştı. Kayınvalidesi tarafından uyku ilacıyla uyutulduğunu söyleyen Bahattin olaylar  yüzünden kayınvalidesine ateş püskürdü.

Canlı yayına Dilek’le ilgili konuşmak için bağlanan isimsiz tanıklar herkesin kanını donduran açıklamalarda bulundu. Tanıklar, annesinin talihsiz genç kızı, “1 kilo patates, inşaat malzemesi ve 1 kilo balık” karşılığında başka erkeklere sattığına şahit olduklarını söyledi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!