15 Yaşındaki Ozan’ın Suriyeliler Tarafından Öldürülmesinin Ardından Adana’da Suriyeli Protestosu Düzenlendi!

15 Yaşındaki Ozan'ın Suriyeliler Tarafından Öldürülmesinin Ardından Adana'da Suriyeli Protestosu Düzenlendi!

Adana’da ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ kutlamaları kapsamında Gülşen’in sahneye çıktığı konserde, kavga ettiği Akif Ozan Özdoğan’ı (15) bıçaklayıp öldüren ve yanındaki 3 kişiyi de yaralayan Suriyeli M.C. (17) tutuklandı. Hayatını kaybeden gencin yakınları yol kapatma eylemi yaparak Suriyeli sığınmacıları protesto ettiler.

Adana’da Mithatpaşa Mahallesi Kıyıboyu civarında çok sayıda vatandaş, Ozan Özdağan’ın 17 yaşında bir Suriyeli tarafından katledilmesinin ardından, Suriyeli sığınmacılara yönelik protesto eylemi gerçekleştirdiler.

Veryansıntv’de yer alan habere göre; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Gülşen konseri sırasında bıçaklanarak öldürülen 15 yaşındaki Akif Ozan Özdoğan’ın katil zanlısının Suriye uyruklu olduğunu belirten yakınları ve mahalleli “Suriyelileri Adana’da istemiyoruz” sloganları attı.

Olay yerine gelen polis ekipleri vatandaşlara müdahale ederek yolun açılmasını sağladı.

15 Yaşındaki Ozan'ın Suriyeliler Tarafından Öldürülmesinden Sonra Adana'da Suriyeli Protestosu Düzenlendi!

CİNAYETİN PERDE ARKASI

Olay, 29 Ekim günü , Uğur Mumcu Meydanı’nda meydana geldi. Akif Ozan Özdoğan ve ağabeyi Orçun Özdoğan (17), iki arkadaşıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Gülşen’in konserine gitti. Özdoğan kardeşlerin arkadaşı Mustafa G. (17), konser alanında iki kız arkadaşını görünce yanlarına gitti. Kızlarla birlikte konsere geldiği öne sürülen M.C. ile Mustafa G. arasında tartışma çıkı. Tartışma kavgaya dönüştü, M.C., cebinden çıkarttığı bıçakla Mustafa G.’yi yaraladı. Akif Ozan Özdoğan’ı karnının alt bölgesinden, ağabeyi Orçun’u da bacağından ve kaburgasından bıçaklayan M.C., olay yerindeki bir kişiyi daha yaralayıp kaçtı.

 

Sağlık ekibinin ilk müdahalesini yaptığı yaralılar, yakındaki özel hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Akif Ozan Özdoğan, tüm çabalara karşın kurtarılamadı.

15 Yaşındaki Ozan'ın Suriyeliler Tarafından Öldürülmesinden Sonra Adana'da Suriyeli Protestosu Düzenlendi!

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!