Sharpie Kalem Ne İçin Kullanılır?

 

Sharpie kalem, birden fazla özellikle birlikte gelen popüler bir ofis malzemesidir. Birçok yüzeyde çizim, yazı ve işaretleme için kullanılabilir. Kalemin, detaylı çizimler ve işaretlemeler için ideal kılan ince bir ucu vardır. Ek olarak, mürekkep çoğu yüzeye sorunsuz bir şekilde yazar, böylece çalışmanızı lekeleme veya herhangi bir hataya neden olma konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

Sharpie Kalem Nedir?

Sharpie kalem, çizimler için kullanılabilecek kadar ince ve çoğu yüzeye yazı yazmak için yeterince kalın olan kalıcı siyah mürekkepten yapılmış bir yazı aracıdır. Kalem, ince bir nokta oluşturan bir fırçaya benzer esnek bir metal tel uca sahiptir. Kalem, bir mürekkep kartuşu ile doldurulabilir. Mürekkep suda çözünür ve solmaya karşı dayanıklıdır.

Sharpie kalem esas olarak çoğu yüzeyde çizim, yazma ve işaretleme için kullanılır. Sadece birkaç basit el hareketi ile kolayca çalıştırılabilen çok amaçlı bir yazı aracıdır. Kalemin ince ucu, en ince veya kalabalık satırlarda bile yazı yazmayı kolaylaştırır. Mürekkep kalıcıdır ve suda çözünür, bu da temizlemeyi kolaylaştırır. https://www.guvensanat.com/sharpie sitesinden hizmetler alabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!