İyi Parti İstanbul Milletvekili Özdağ’dan önemli uyarı: Türkiye’de bunlar konuşulmalı

Özdağ: 'Terör örgütünün lider kadrosu infaz edilmelidir'

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Haber Türk Televizyonu’nda önemli açıklamalarda bulundu.

‘Türkiye’de bunlar konuşulmalı’

Fatih Altaylı’nın sunduğu programa katılan Ümit Özdağ, FETÖ’cülerin üniversitelere geri döndüklerini belirterek, “Hem de girmedikleri derslerin ücretlerini ve geçmiş aylardaki maaşlarının tamamını alıyorlar. Kimse bunları konuşmuyor” dedi. FETÖ’cülerin hızla teşkilatlanmayı sürdürdüğüne dikkat çeken Özdağ, Türkiye’de bunların konuşulması gerektiğinin altını çizdi.

‘Muhalefet bunu vatandaşa anlatamadı’

Pandemide iktidarın rakamları sakladığını, ancak daha sonra gerçeklerin ortaya çıkmasıyla Türkiye’nin dünyada en fazla bulaş olan üçüncü ülke olduğunun belirlendiğini ifade eden Özdağ, ” muhalefet bunu vatandaşa anlatamadı” dedi. Muhalefetin yetersizliğini eleştiren İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, parlamenter sistemden yana olduğunu, ancak gerçek gündemin işsizlik, Doğu Akdeniz, Suriye’de kurulmakta olan PKK Devleti olduğunu kaydederek, “konuşulması gereken esas mevzuların bunlar” olduğunu belirtti

‘Halen randevu talebime dönen yok’

İYİ Parti’deki eleştirel sürece de değinen Özdağ, ” Ben il başkanını eleştirdim, ertesi gün hakkında ihraç için dilekçe hazırlandı. Bir tek Muğla İl Başkanı imza vermedi. O da, kendisini ziyarete gittiğim gün görevden alındı. Mahkeme kararı ile ihracım durduruldu. O günden beri sayın genel başkandan randevu istedim halen dönen olmadı” şeklinde konuştu.

‘Kimse İnce’yi ihraç etmiyor’

Altaylı’nın CHP’de demokrasi var mı? şeklindeki bir soruyu ise şöyle cevaplandırdı:” Muharrem İnce tüm ülkeyi dolaşıyor ve parti kuracağını söylüyor. Ama kimse onu ihraç etmiyor.”

‘HDP kapatılmalı’

Özdağ bir başka soru üzerine de HDP’nin kapatılması gerektiğini söyledi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!