Mustafa Kapı, Galatasaray’a veda etti

Mustafa Kapı, Galatasaray'a veda etti

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ile anlaşamayan ve Fransa’nın Lille takımına transfer olacağı konuşulan 18 yaşındaki Mustafa Kapı, sarı-kırmızılı ekibe yayınladığı mesajla veda etti.

Instagram hesabında yer alan paylaşımında, Fransa’da futbol hayatını sürdüreceği yönünde söylemde bulunan Mustafa Kapı, yeni mücadeleler, yeni hedefler ve yeni bir başlangıç vurgusunu yaptığı paylaşımında, şunları kaydetti:

11 yaşımda beni Denizli’den Florya’ya getiren futbol, bugün Fransa’ya götürüyor. 17 Şubat 2020 tarihinden bugüne kadar hakkımda birçok şey yazıldı, söylendi, anlatıldı ama sadece küçük bir azınlık dışında, bunun bir tercih ve kariyer planlaması olduğundan çok az kişi bahsetti.

“Galatasaray formasını terletmeden üzerimden çıkartmadım”

Türk futboluna ilerleyen yıllarda milli takımlar seviyesinde hizmet etmek istediğini ve Avrupa’da Türk futbolunu başarıyla temsil eden ağabeylerinin açtığı yolda yürümeyi hedeflediğini dile getiren Kapı, şu değerlendirmeyi yaptı:

Bilinmesini istediğim tek şey, 6 sene boyunca giydiğim Galatasaray formasını bir kez bile terletmeden üzerimden çıkartmadım. İyi ya da kötü oynadığım maçlar oldu ama son düdük çalana kadar da formam için mücadeleyi hiç bırakmadım. Bugünlere gelmemde üzerimde hakkı ve emeği olan başta Fatih Terim olmak üzere tüm hocalarıma, takım arkadaşlarıma, Galatasaray’da ve milli takımlarda görev yapan tüm profesyonellere sonsuz teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!