Koronavirüs, Altay’ı yarış dışına itebilir

Koronavirüs, Altay'ı yarış dışına itebilir

Haber sitemizin yazarlarından Akın Üner’in youtube kanalına TFF 1. Ligin 7. hafta maçlarını değerlendiren eski futbol hakemi Özcan Pehlivanoğlu, neredeyse takım halinde koronavirüse yakalanan Altay’ın bu durumdan son derece olumsuz etkilenebileceğini dile getirdi.
Futbolcuların en az 15 gün izole olacağını, futboldan ve takımdan kopacağını söyleyen ünlü spor yorumcusu, takımın fizik kondisyonu ve birlikte oynama alışkanlığı kazanıncaya kadar geçecek sürede önemli puan kayıplarına uğrayabileceğini söyleyen Pehlivanoğlu, “Pandemi ortamında tüm takımın aynı anda hastalığa yakalanması, idari zaaftır. Diğer takımlarda, aralıklarla 1-2 futbolcu salgına yakalanıyor; ama tüm takımın masöründen antrenörüne, futbolcusundan idarecisine 30 küsur kişinin yakalanması tedbirlerin yeterince alınmamasından kaynaklanır.” dedi.
8. Haftaya girerken Tuzlaspor, Samsunspor ve Adana Demirspor’un favori konumda olduğuna değinen Pehlivanoğlu, “İstanbulspor’da kadro derinliği zaafı var. Keçiören, Altınordu, Bursa, Akhisar gibi takımlar,  İstanbulspor ile birlikte ilk altıda yer almaya çalışacaktır.” biçiminde konuştu.
Özcan Pehlivanoğlu’nun değerlendirmeleri aşağıdaki video haberde yer alıyor.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!