İşte Ali Koç’un kulağına fısıldanan isim!

İşte Ali Koç'un kulağına fısıldanan isim!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un kulağına teknik direktörlük için fısıldanan son isim ortalığı bir anda hareketlendirdi. Geçtiğimiz sezon Bayern Münih’i çalıştıran Niko Kovac’ın Mirsad Türkcan tarafından başkan Ali Koç’a önerildiği belirtiliyor.

Yeniçağ’dan Serkan Talan’ın haberine göre, Teknik Direktör için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’de ortaya çıkan son isim taraftarları oldukça heyecanlandıracak. Sarı lacivertlilerde teknik direktörlük için son olarak Niko Kovac’în adı geçiyor. Fenerbahçe’nin ve Türk basketbolunun efsane isimlerinden Mirsad Türkcan’ın Başkan Ali Koç’a Hırvat teknik adamı önerdiği ve yönetimin nabız yoklamaya başladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Hırvat teknik adamın Fenerbahçe’ye yaklaşımı belirsizliğini korurken, Başkan Ali Koç’un Kovac’In adını duyduktan sonra çok heyecanlandığı ve mutlaka takıma katmak istediği öğrenildi.

Son olarak Alman devi Bayern Münih’i çalıştıran Hırvat teknik adamın görevine alınan kötü sonuçlar sonrası son verilmişti. Kovac, 2018-2019 sezonu başında göreve geldiği Bayern Münih’te 65 maça takımının başında saha kenarındaki yerini almıştı.

RIDVAN DİLMEN, EROL BULUT’UN ADINI VERMİŞTİ

Fenerbahçe’nin efsane isimlerinden ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen sarı lacivertlilerin teknik direktörünün kim olabileceği ile ilgili yaptığı açıklamada Erol Bulut’un ismini vermişti. Dilmen, NTV’de yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bir bilmece soruyorum. 3 harfli, arının yaptığı? Ali Koç da, Erol Bulut dedi zaten. 40-50 yaş, ligi bilecek… Bana öyle geldi. Sportif direktör Emre Belözoğlu olduğu için, Emre Belözoğlu’nun tercihi olduğunu düşünüyorum Erol Bulut’unç

Abdullah Avcı’nın yardımcısı Erol Bulut’tu, Emre Başakşehir’deyken. Yabancı dil problemi yok, Malatya ve Alanya’da başarılı.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!