Enzo Roco Brezilya’ya Transfer Oluyor

Süperlig’te ara transfer sezonun başlaması ile birlikte takımlarda oyuncu alma – satma hareketliliği başladı. Bu takımlardan bir tanesi de şampiyonluğun favorilerinden Beşiktaş. Siyah beyazlılar ara transfer sezonunda takımdan birçok oyuncuyu gönderip yerlerine daha kaliteli isimleri almak için harekete geçti. Takımdan ara transfer sezonunda gönderilecek isimler arasında Enzo Roco'da yer alıyor.

Roco Takımdan Ayrılacak mı?

1xbet sitesinin son dakika olarak yayınladığı habere göre siyah beyazlıların sezon başında takıma kattığı Enzo Roco'ya Brezilya ekiplerinden ciddi teklifler geliyor. Daha önce Meksika'da forma giydiği için Güney Amerika takımlarının ilgisini çeken başarılı savunma oyuncusu da Brezilya'ya gitmeye sıcak bakıyor. Spor sitelerinden Mariobet bahis sitesi de Enzo Roco'nun transfer konusundaki düşüncelerini gündeme taşıdı ve Enzo Roco'nun bir iki gün içinde Brezilya'ya gideceğini iddia etti.

Sezon Başı Gelmişti

Siyah beyazlı takıma sezon başında gelen Enzo Roco ligde ve kupada istediği şansları elde edemedi. Süper lig ve kupa maçları olmak üzere toplam 9 maça çıkan Roco bu maçlarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Ancak takıma Pepe ve Vida gibi yıldız savunma oyuncularının katılmasından dolayı fazla forma şansı bulamadı. Takımın aldığı başarısız sonuçların ardından da Şilili savunma oyuncusu iyice gözden düştü ve Süpertotobet sitesinin de doğruladığı habere göre artık Brezilya liginde forma giyecek.
 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!