Beşiktaş, Ante Budimir için ilk teması kurdu

Beşiktaş, Ante Budimir için ilk teması kurdu

Beşiktaş, Mario Mandzukic ve Gaich’in alternatifini Ante Budimir olarak belirledi. Osasuna’da kiralık olarak forma giyen Ante Budimir’in şartları ağır olmazsa transferi yapılacak.
Beşiktaş’ta Sergen Yalçın uzun boylu topu önde tutabilen aynı zamanda gol de atabilen tecrübeli bir oyuncu istiyor… Mario Mandzukic bir numaralı favori. Sergen Yalçın da açıkladı. Hatta sezon başında teklif yapılan Gaich de alternatif olarak listede duruyor. Ancak Mandzukic’in istediği yüksek ücret, Gaich için CSKA Moskova’nın talep ettiği kiralama bedeli ileri zora sokuyor.

Bu yüzden yönetim diğer alternatif isimler üzerinde de çalışıyor.

Bu isimlerden birisi de Türkiye-Hırvatistan maçında Sergen Yalçın’ın gözüne çarpan Ante Budimir… 1.90’lık boyuna rağmen oldukça hareketli bir forvet olan ve golcü özelliği de bulunan 29 yaşındaki golcü son dönemde kiralık oynadığı Osasuna’da formayı kaptırdı.

Beşiktaş yönetimi Mandzukic gibi Hırvat olan Budimir için menajeriyle temas kurdu. Osasuna’nın sözleşmesini feshetme, Mallorca’nın da kendilerine göndermesi için nasıl bir prosedürün izlenmesi gerektiğini sordu. Eğer mantıklı rakamlar ortaya çıkarsa Mandzukic’i Hırvat Milli Takımı’ndan kesen Budimir’le anlaşma yapılacak.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!